N.E.C. lanceert nieuwe Juniors site!

N.E.C. lanceert nieuwe Juniors site!

Nadat eerder al de website van N.E.C. in een nieuw jasje werd gestoken, lanceren wij nu vol trots onze nieuwe website van de N.E.C. Juniors. Op de nieuwe site vind je oude en vertrouwde informatie, maar ook nieuwe beelden en nieuws voor onze jongste supporters! Ben jij ook benieuwd naar onze nieuwe site? Kijk dan rustig rond of lees hieronder wat je waar kunt vinden!

Activiteiten

Onder dit kopje staan al onze leuke Juniors activiteiten bij elkaar gebundeld in een overzichtelijke tabel. Ook is er uitgebreide informatie te vinden over elke activiteit, en kun je direct kaartjes bestellen.

Clubmascotte

Een club is niks zonder zijn mascotte! Onder dit kopje kun je alles vinden over Bikkel, onze clubheld.

Kinderfeestjes

Hier is informatie te vinden over de verschillende soorten kinderfeestjes die N.E.C. aanbiedt. Van een voetbal feestje, tot een zwemfeestje en een pannekoekenfeestje; er zijn genoeg mogelijkheden om je verjaardag te vieren met N.E.C.

Lid worden

Ben jij nog geen lid? Dan kun je dat snel worden hier!

Sponsors

De N.E.C. Juniors zouden niet kunnen bestaan zonder sponsors. Dit zijn partijen die de kidsclub door dik en dun steunen.

N.E.C. Squad

Voor onze fanatieke supporters in de leeftijdscategorie 13 tot en met 17 jaar oud hebben we de N.E.C. Squad! Alle informatie en een inschrijfformulier voor de N.E.C. Squad vind je hier.