N.E.C. Squad

N.E.C. Squad is een jeugdclub die komt na N.E.C. Juniors. Een eigen club voor jeugdige fans van 13 tot en met 17 jaar oud.

What's in it for me?!

Deze jongerenclub kan je zien als het vervolg op N.E.C. Juniors. Een eigen club voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar oud, met eigen stoere activiteiten, jouw eigen unieke N.E.C. Squad pas en vele voordelen:

 • € 100,- aan seizoenkaartkorting sparen tot je 18 jaar bent
 • 20% korting op je eigen seizoenkaart
 • 10% korting in de online fanshop
 • Toffe activiteiten, zoals Discobowlen, bezoek van uitwedstrijden, Pathé filmmiddag, zwemmen in Het Heijderbos en Jumpen bij Jumpsquare
 • Korting op toegangskaarten voor thuiswedstrijden van N.E.C. (vak J)
  €10,- voor leden en €15,- voor extra kaarten.
 • Wekelijkse N.E.C. Squad facebook-updates.

  Wat kost het?

  € 20,- per seizoen. Elk jaar spaar je deze € 20,- totdat je 18 jaar bent. Tegen die tijd heb je € 100,- gespaard, die je kan besteden aan een seizoenkaart.

  Activiteiten seizoen 2020-2021

  woensdag 15 december 2021; Pathé

  Wil je naar de film. Dat kan deze middag! Vanaf 16.00 uur is er een zaal speciaal voor jullie gereserveerd. Stuur dan een mail squad@nec-nijmegen.nl en geef je op, geef je naam en lidnummer door. Wil je iemand meenemen en zijn zij geen lid van N.E.C. Juniors? Dat kan uiteraard ook de entreeprijs is dan € 7,-. Geef dit ook aan de mail die je naar ons stuurt. Zien we je de 15e?

  woensdag 19 januari 2022; Jumpsquare

  2500 m2 spring plezier! Er is een fun area, high performance area, trefbal area en een foampit. Speciaal voor jullie is er de mogelijkheid om van 16.00-17.00 uur te jujmpen! De instructeurs staan klaar om jullie wat mooie sprongen te leren. Geef jezelf op door een mail te sturen naar squad@nec-nijmegen.nl geef je naam, leeftijd en lidnummer door. Wil je een vriend / vriendin meenemen? Dat kan hij / zij betaald dan € 7,99, geef dit aan in de mail die je naar ons stuurt. Tot de 19e!

  maart 2021; zwemmen in Het Heijderbos

  Alle leden van N.E.C. Squad kunnen voor slechts € 1,- zwemmen in Centerparc Het Heijderbos op woensdag 19 maart. Vanaf 12.30 uur kun je je tickets omwisselen bij de receptie van Het Heijderbos voor de daadwerkelijke toegangskaart. Tot 21.00 uur kun je samen met je vrienden en familie heerlijk genieten van de vele mogelijkheden in Het Heijderbos. Zij betalen slechts € 12,95. Wil je gaan? Stuur dan een mail naar squad@nec-nijmegen.nl

  Bezoek Nijmegen Devils

  Ook het komende seizoen zullen jullie weer de mogelijkheid krijgen om de Nijmegen Devils aan te moedigen! In het Triavium zal de bekerwinnaar en kampioen van Nederland zijn kunsten vertonen. Welke wedstrijd het gaat worden is nog niet bekend, hierover worden jullie geïnformeerd zodra het programma bekend is. Als lid heb je gratis toegang tot de wedstrijd, niet-leden kunnen mee voor het bedrag van €6,50 p.p. Wil je op voorhand al gaan? Stuur dan een mail naar squad@nec-nijmegen.nl.

  Wil jij lid worden van de N.E.C. Squad? Vul dan snel hieronder je gegevens in!


  Meld je nu aan!