N.E.C. Squad

N.E.C. Squad is een jeugdclub die komt na N.E.C. Juniors. Een eigen club voor jeugdige fans van 13 tot en met 17 jaar oud.

What's in it for me?!

Deze jongerenclub is het vervolg op N.E.C. Juniors, een club voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar oud. Met leuke activiteiten, jouw eigen unieke N.E.C. Squad pas en verschillende voordelen:

 • € 100,- aan seizoenkaartkorting sparen tot je 18 jaar oud bent.
 • 20% korting op jouw seizoenkaart.
 • 10% korting in de fanshop.
 • Toffe activiteiten zoals discobowlen, bezoeken van uitwedstrijden, VUE filmmiddag, zwemmen in Het Heijderbos en Jumpen bij Jumpsquare.
 • Voor een mooie prijs (veel korting) naar thuiswedstrijden van N.E.C.!

  Wat kost het?

  € 20,- per seizoen. Elk jaar spaar je deze € 20,- totdat je 18 jaar bent, daarna wordt er dus €100,- in mindering gebracht op jouw seizoenkaart.

  Activiteiten seizoen 2023-2024

  Vrijdag 15 december 2023; VUE

  Wil je naar de film. Dat kan deze middag! Vanaf 15:00 uur is er een zaal speciaal voor jullie gereserveerd. Stuur dan een mail squad@nec-nijmegen.nl en geef je op, geef je naam en lidnummer door. Wil je iemand meenemen en zijn zij geen lid van N.E.C. Juniors? Dat kan uiteraard ook de entreeprijs is dan € 5,-. Geef dit ook aan de mail die je naar ons stuurt. Zien we je de 15e? PS de film wordt nog bekend gemaakt via deze site.

  Vrijdag 1 maart 2024; Prison Island

  32 uitdagingen en 1 doel? Samen met je vrienden en/of mede Squad-leden in een cellencomplex? Bij Olround in Nijmegen staan 32 cellen klaar om zowel jouw lichamelijke, technische en tactische skills te testen, als je durft tenminste! In een groep van 3 of 4 personen werk je samen om zoveel mogelijk cellen in een zo kort mogelijk tijd op te lossen! Ben jij er klaar voor om meer punten te behalen dan de andere teams? Geef je op via squad@nec-nijmegen.nl de kosten om deel te nemen zijn € 15,- dit is inclusief een welkomstdrankje. Je kunt ook een vriend of vriendin meenemen zij betalen ook € 15,-.

  Vrijdag 15 maart 2024; zwemmen in Het Heijderbos

  Alle leden van N.E.C. Squad kunnen voor slechts € 1,- zwemmen in Centerparcs Het Heijderbos op vrijdag 15 maart. Vanaf 12.30 uur kun je je tickets omwisselen bij de receptie van Het Heijderbos voor de daadwerkelijke toegangskaart. Tot 21.00 uur kun je samen met je vrienden en familie heerlijk genieten van de vele mogelijkheden in Het Heijderbos. Zij betalen slechts € 15,-. Wil je gaan? Stuur dan een mail naar squad@nec-nijmegen.nl

  Wil jij lid worden van de N.E.C. Squad? Vul dan snel hieronder je gegevens in!


  project.general_error_message
  formfragmenttooltiptext
  formfragmenttooltiptext
  formfragmenttooltiptext
  formfragmenttooltiptext
  formfragmenttooltiptext
  formfragmenttooltiptext

  formfragmenttooltiptext