Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden? Je vindt alles daarover hieronder! Door het coronavirus kunnen bepaalde activiteiten niet worden georganiseerd, hierover worden de leden geïnformeerd via de nieuwsbrief (via de mail) en via de facebookpagina van N.E.C. Juniors.

Januari 2022

vrijdag 4, 19.00-20.00 uur of zaterdag 5 februari, 9.00-10.00 uur; Jumpsquare jump uur

We mogen weer! Door corona is deze activiteit eerder dit seizoen afgelast, gelukkig zijn wij samen met Jumpsquare tot een nieuwe datum en tijden gekomen. Voor leden in de leeftijd van 1,5 t/m 7 jaar is zaterdag 5 februari van 9.00-10.00 uur gereserveerd en voor leden vanaf 7 jaar is vrijdag 4 februari van 19.00-20.00 uur gereserveerd. Voor de leeftijdsklasse vanaf 7 jaar staan instructeurs klaar om je mooie sprongen te leren. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl Mochten er leden niet in dezelfde leeftijdcategorie vallen maar wel samen willen jumpen geef dit dan aan in de opgave, komt goed dan! Ook wanneer je de ene datum niet kan maar de andere wel stuur ons een bericht.

Februari 2022

zaterdag 12 februari 2022; Discozwemmen & watervoetbal in ‘De Meerval’

Zaterdag 12 februari vanaf 17.30 uur krijgen de leden van N.E.C. Juniors gratis toegang bij het subtropisch zwembad ‘De Meerval’ in Wijchen. Ook zin in een knalfeest? De Meerval organiseert deze zaterdag een N.E.C. discofeest, met discolampen, rook, swingende muziek en ballonen in het zwembad! Lijkt je dit helemaal het einde, dan is het discozwemmen in De Meerval echt iets voor jou, je vrienden en vriendinnen! Uiteraard staan de badmeesters naast veel lol ook in voor een veilige discoavond.

De activiteit begint om 17.30 uur met veel discolichten en vette muziek, waarna er ook een activiteit zal zijn waarbij de winnaar een mooie prijs wint! Tevens zal er deze avond worden gestreden om de felbegeerde wisselbeker van het watervoetbal toernooi. Deze zal van start gaan om 18:30. Om 20.30 uur zal de muziek en de lichten uitgaan, dan is deze super avond weer ten einde. Heb je nog niet gegeten op deze avond? In het zwembad is een keuken aanwezig, je kunt dus lekkere hapjes, snoepjes en ijsjes kopen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin naam, lidnummer, en hoeveel introducees je meeneemt. Zij betalen de normale entreeprijs van € 5,95. Wil je je team opgeven voor het watervoetbal?Dat kan op de dag zelf bij de kassa.

Tevens krijg je op vertoon van je lidmaatschapspas het gehele jaar korting bij ‘de Meerval’. Leden van N.E.C. Juniors betalen slechts € 4,95 in plaats van € 5,95. Voor openingstijden kijk op www.meerval.com

Maart 2022

woensdag 9 maart 2022; Disco Bowlen Ollround.

Afgelopen seizoen was deze activiteit wederom een succes! . Ook voor dit seizoen is op 9 Maart de bowlingbaan voor jullie gereserveerd. van 16.00 - 17.00 uur wordt er gebowld en daarna zullen we samen gaan smikkelen van een frietjes, snack en drankje. We vragen hier een kleine bijdrage a € 8,50 voor, dit kun je contant betalen bij de ingang van Ollround. Geef jezelf op door een mail te sturen met je naam en lidnummer naar juniors@nec-nijmegen.nl per baan is er plaats voor 6 kinderen, wil je met een groepje komen, geef elkaar dan samen op!

woensdag 16 maart 2022; fotomiddag voor de allerkleinste!

Deze middag zijn al onze kleinste supporters, 0 t/m 3 jaar, van harte welkom! Van 16.00-17.00 uur zullen er een aantal spelers aanwezig zijn die met jullie op de foto willen! In een leuke setting kunnen er foto's worden geschoten. Daarna zullen alle kids gezamenlijk op de foto gaan, op de middenstip van het goffer stadion! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via juniors@nec-nijmegen.nl vergeet niet je lidnummer, naam en leeftijd door te geven.

vrijdag 25 maart 2022; zwemmen in het Heijderbos (Centerparcs)

Alle leden van zowel N.E.C. Juniors als N.E.C. Squad kunnen terecht in het Heijdebros in Heijen. Koop je tickets via juniors@nec-nijmegen.nl leden betalen slecht € 1,- , niet-leden kunnen uiteraard ook mee voor de kortingsprijs van € 12,95! Als u zich opgeeft krijgt u een e-ticket opgestuurd via de mail deze kunt u inleveren bij de kassa van het heijderbos. Hier krijg je de daadwerkelijke tickets en een kortingsvoucher voor een snackbox! LET OP een parkeermunt voor de auto dien je bij de receptie nog te kopen.

April 2022

Woensdag 13 april 2022; Strong Viking Bikkeldag

Voor dit seizoen staat Strong Viking Bikkeldag gepland op woensdag 13 april 2022. Deze keer zullen Jochem van Gelder en Strong Viking aanwezig zijn. Het begint om 15.30 uur. Leden van N.E.C. Juniors kunnen gratis deelnemen aan de Strong Viking Bikkeldag, het meenemen van een vriendje / vriendinnetje is mogelijk. Zij kunnen deelnemen voor slechts € 7,50. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met je naam, lidnummer, leeftijd en of je iemand meeneemt.