Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden? Je vindt alles daarover hieronder!

November 2019

15 november 2019; Zwemmen Heijderbos + overnachting Jungle Dome

Alle leden van N.E.C. Juniors kunnen op 15 november voor slechts 1 euro zwemmen in Aqua Mundo in het Heijderbos. Vriendjes, familie, papa en mama kunnen uiteraard ook mee, zij betalen 11,95 euro (normale prijs 14,50 en 17,95 euro) Het Heijderbos is geopend tot 21.00 uur. Kaarten kun je bestellen via juniors@nec-nijmegen.nl je krijgt dan een bevestigingsmail terug, hierna krijg je de tickets toegemaild. Deze dien je uit te printen en, op dag zelf, vanaf 12.00 uur bij de receptie van het Heijderbos om te ruilen voor het daadwerkelijke toegangskaartje. Bij het inwisselen van de tickets krijg je een kortingsbon voor een heerlijke kinderbox met friet, snack en een beker ranja. Jij bent er toch ook bij?

Maak je dag compleet!!

Dit jaar is het mogelijk om op 15 november te blijven overnachten in de Jungle Dome, hoe vet is dat! In de Jungle Dome vind je exotische planten en veel verschillende diersoorten. Je overnacht hier in een 2 of 4 persoons cottage. Ook bestaat er de mogelijkheid om te barbecueën en ontbijten op zaterdagmorgen. Stel je eigen nacht samen: 2 persoons cottage 99 euro, 4 persoons 198 euro. BBQ volwassene 28,95 kind 14,95. Ontbijt volwassene 14,95, kind 9,25 euro.

Bijvoorbeeld: je gaat met een zus (ook lid Juniors) en papa en mama zwemmen en overnachten in de Jungle Dome met ontbijt.

Zwemmen 2 x 1 euro 2 x 11,95 euro = 25,90 euro
Overnachting cottage 4 personen = 198 euro
Ontbijt 2 x 9,25 euro 2 x 14,95 euro = 48,40 euro
Totaal = 272,30 euro

Zaterdag de 16e heb je ook nog de gehele dag in Aqua Dome! Wil je boeken of meer informatie bel dan 024-3590360.

27 november 2019; Sinterklaas vier je bij N.E.C.

Op woensdag 27 november zal Sinterklaas met z'n pieten weer op bezoek komen in het Goffertstadion. Vanaf 15.30 uur zullen ze aanwezig zijn. De exacte invulling van deze middag zal nog bekend worden gemaakt. Wil je je al opgeven? Dat kan! Stuur een mail met je naam en leetijd naar juniors@nec-nijmegen.nl

December 2019

6 december 2019; Bezoek Nijmegen Devils

Ook het komende seizoen zullen jullie weer de mogelijkheid krijgen om de Nijmegen Devils aan te moedigen! Op 6 december zijn de Antwerpen Phantoms de tegenstander In het Triavium. Als lid heb je gratis toegang tot de wedstrijd, niet-leden kunnen mee voor het bedrag van €6,50 p.p. Wil je kaarten bestellen? Stuur dan een mail naar juniors@nec-nijmegen.nl. De kaarten kunnen op de wedstrijddag worden afgehaald bij de kassa van het Triavium.

18 december 2019; Pathé

Wil je naar de film Frozen of naar The Adams Family? Dat kan deze middag! Vanaf 16.00 uur zijn er 2 zalen speciaal voor jullie gereserveerd, tevens staat er in de centrale hal een springkussen en kun je geschminkt worden. Weet je al welke film je wilt zien? Stuur dan een mail naar juniors@nec-nijmegen.nl en geef je op, geef je naam en lidnummer door. Wil je iemand meenemen en zijn zij geen lid van N.E.C. Juniors? Dat kan uiteraard ook de entreeprijs is dan 6,- t/m 11 jaar en 9 euro boven de 11 jaar. Geef dit ook aan de mail die je naar ons stuurt. Zien we je de 18e?

Januari 2020

22 januari 2020; Jumpsquare

2500 m2 spring plezier! Er is een fun area, high performance area, trefbal area en een foampit. De N.E.C. Juniors zijn welkom van 15.00 – 16.00 uur en de leden van de N.E.C. Squad van 16.00 – 17.00 uur. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl geef je naam, leeftijd en lidnummer door. Tot de 22e! Mochten er leden niet in dezelfde leeftijd vallen kunnen ze uiteraard wel samen opgegeven worden.

Februari 2020

15 februari 2020; Discozwemmen & watervoetbal in ‘De Meerval’

Zaterdag 15 februari van 17.30-20.30 uur krijgen de leden van N.E.C. Juniors gratis toegang bij het subtropisch zwembad ‘De Meerval’ in Wijchen. Ook zin in een knalfeest? De Meerval organiseert deze zaterdag een N.E.C. discofeest, met discolampen, rook, swingende muziek en ballonen in het zwembad! Lijkt je dit helemaal het einde, dan is het discozwemmen in De Meerval echt iets voor jou, je vrienden en vriendinnen! Uiteraard staan de badmeesters naast veel lol ook in voor een veilige discoavond.

De activiteit begint om 17.30 uur met veel discolichten en vette muziek, waarna er ook een activiteit zal zijn waarbij de winnaar kaarten wint voor een thuiswedstrijd van N.E.C. Tevens zal er deze avond worden gestreden om de felbegeerde wisselbeker van het watervoetbal toernooi. Om 20.30 uur zal de muziek en de lichten uitgaan, dan is deze super avond weer ten einde. Heb je nog niet gegeten op deze avond? In het zwembad is een keuken aanwezig, je kunt dus lekkere hapjes, snoepjes en ijsjes kopen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin naam, lidnummer, en hoeveel introducees je meeneemt. Zij betalen de normale entreeprijs van € 5,50. Wil je je team opgeven voor het watervoetbal?Dat kan op de dag zelf bij de kassa.

Tevens krijg je op vertoon van je lidmaatschapspas het gehele jaar korting bij ‘de Meerval’. Leden van N.E.C. Juniors betalen slechts € 3,85 in plaats van € 5,50. Voor openingstijden kijk op www.meerval.com

21 februari 2020; N.E.C. Juniors Express naar Go Ahead Eagles

Deze wedstrijd wordt in combinatie met de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk bezocht! De exacte vertrektijd is nog niet bekend. We vertrekken vanaf de Goffert richting de Pannenkoekenbakker, hier kunnen we genieten van een pannenkoek, drankje en toetje hierna reizen we af naar Deventer waar we vanuit het uitvak de wedstrijd bijwonen. In de bus zal er een bingo zijn, drankje en snoepjes worden er geserveerd :-) ook zullen er 11 kids worden uitgeloot die als spelersmascotte mogen meelopen met de N.E.C. spelers. Wil je mee? a 20,- ben jij erbij. Geef jezelf op via juniors@nec-nijmegen.nl

Maart 2020

18 maart 2020; fotomiddag voor de allerkleinste!

Deze middag zijn al onze kleinste supporters van harte welkom! Van 16.00-17.30 uur zullen er een aantal spelers aanwezig zijn die met jullie op de foto willen! In een leuke setting kunnen er foto's worden geschoten. Daarna zullen alle kids gezamenlijk op de foto gaan! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via juniors@nec-nijmegen.nl vergeet niet je lidnummer, naam en leeftijd door te geven.

22 maart 2020; N.E.C. Juniors Express naar De Graafschap

Deze wedstrijd wordt in combinatie met de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk bezocht! De exacte vertrektijd is nog niet bekend. We vertrekken vanaf de Goffert richting de Pannenkoekenbakker, hier kunnen we genieten van een pannenkoek, drankje en toetje hierna reizen we af richting Doetinchem waar we vanuit het uitvak (nog niet zeker) de wedstrijd bijwonen. In de bus zal er een bingo zijn, drankje en snoepjes worden er gereserveerd. Ook zullen er 11 kids worden uitgeloot die als spelersmascotte mogen meelopen met de N.E.C. spelers. wil je mee? a 20,- ben jij erbij. Geeft jezelf op via juniors@nec-nijmegen.nl

April 2020

22 april 2020; Strong Viking Bikkeldag

Voor dit seizoen staat Strong Viking Bikkeldag gepland op woensdag 22 april 2020. Deze keer zullen Jochem van Gelder, de gehele N.E.C. selectie en Strong Viking aanwezig zijn. Het begint om 15.30 uur. Leden van N.E.C. Juniors kunnen gratis deelnemen aan de Strong Viking Bikkeldag, het meenemen van een vriendje / vriendinnetje is mogelijk. Zij kunnen deelnemen voor slechts €7,50. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met je naam, lidnummer, leeftijd en of je iemand meeneemt.

28+29+30 april 2020; De N.E.C. Voetbaldagen

Ook in de Meivakantie hebben kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar de kans om 1 / 2 of 3 dagen te komen voetballen bij de N.E.C. voetbaldagen. Deze dagen worden gehouden direkt naast het stadion op de velden van de Eendracht. Afgelopen jaar waren er een kleine 70 kinderen aanwezig. Je leert nieuwe trucjes, leert samen spelen maar ook krijgen de kinderen een rondleiding door het stadion en 2 kaartjes voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV op vrijdag 18 oktober. Een korte greep uit de onderdelen:
- De dagen duren van 9 tot 16 uur
- Trainingen door opgeleide trainers (van Voetbalacademie Dominque Scholten)
- Ontmoeting(en) met N.E.C. speler(s)
- Rondleiding door de Goffert
- Persconferentie met N.E.C. speler(s)
- 2 kaarten voor de wedstrijd N.E.C. FC Dordrecht in de Herfstvakantie
- Leuke en gevarieerde voetbalspelletjes
- Lunch en tussendoortjes (drank en hapjes)

Kosten: 1 dag: leden Juniors 60,-, niet-leden 75,- 2 dagen: leden 110,-, niet-leden 125,- 3 dagen leden Juniors 145,-, niet-leden 160,-

Wil je jezelf opgeven of wil je meer informatie? mail dan naar voetbaldagen@nec-nijmegen.nl