Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden?

September 2023

Woensdag 6 September 14.00 t/m 18.00 uur; HARM's Hoeve

We trappen dit jaar af met een nieuwe activiteit, we gaan namelijk op bezoek bij HARM's Hoeve! Leden tot en met 8 jaar zijn op 6 september van harte welkom van 14.00 t/m 18.00 uur, wie weet spot je bikkel ook nog! Op deze dag is er een speciale deal voor onze leden, voor slechts €7,50 kun je genieten van onbeperkt ranja, zakje snoep of een raketijsje, een HARM Pannenkoek of frietje en een bakje brokken om de de dieren te voeren! Naast het voeren van de boerderijdieren kunnen onze leden op de foto met Bikkel, rijden op de kleine tractors, spelen in de zandbak of op zoek gaan naar Bikkel tijdens onze speurtocht! Voor papa's en mama's is er ruimte op het terras waar ze kunnen eten/drinken als zij dat willen. Leuk om te weten is dat HARM's Hoeve het gehele jaar korting geeft aan N.E.C.-Junior leden. Onze leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschap pasje een ...
Ben jij een echte avonturier en wil jij deze dag niet missen? Geef jezelf dan snel op via Juniors@nec-nijmegen.nl onder vermelding van lidnummer, naam en leeftijd. Hopelijk tot dan! HARM's Hoeve: Westerkanaaldijk 5, 6581 KC

Vrijdag 15 September vanaf 15.45 uur; Planet Awesome middag

Planet Awesome is activiteitensponsor bij N.E.C. Juniors. Een fantastische locatie voor spannende en supergezellige uitjes. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome wordt je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen. Je kunt bij Planet Awesome kiezen uit karten, bowlen, vr escape games, glow in the dark golf, lasergamen en nog veel meer! Speciaal voor jullie is vrijdag 15 September, ontvangst vanaf 15.45 uur Planet Awesome gereserveerd. We eten met z'n allen een frietje met een snack en drankje en er mag een activiteit uitgekozen worden: Lasergamen & bowlen of Lasergamen & glowgolf. Voor de bijdrage van €15,- kun je aanwezig zijn deze middag. Wil je aanwezig zijn, mail dan naar juniors@nec-nijmegen.nl.

Oktober 2023

Maandag 9 Oktober van 14.30-15.30 uur / 16.00-17.00 uur; Jumpsquare Nijmegen

Ook dit seizoen hebben we weer een gave activiteit bij Jumpsquare Nijmegen! Jumpsquare Nijmegen is een grote hal met allemaal leuke springattracties, waaronder een Fun Area, High Performance Area, Big Airbag, Trefbal Area, Basketball Area en een Foampit met Slackline! Om te zien wat dit allemaal is moet je even op de website kijken (https://jumpsquare.com/nl/nijmegen), waar je ook vette video's kunt vinden. Het komende seizoen hebben we de middag bij jumpsquare Nijmegen gepland op woensdag 18 januari 2023, waar we in verschillende groepen helemaal los kunnen gaan en zo veel veel en hoog mogelijk kunnen springen als je maar kunt! Voor de leeftijd van 1,5 t/m 7 jaar is de gehele hal gereserveerd van 14.30 uur tot 15.30 uur en voor de leeftijd vanaf 7 jaar staan van 16.00 uur tot 17.00 uur zelfs professionele instructeurs klaar om jullie alle coole sprongen te leren.

Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Mochten er leden niet in dezelfde leeftijdscategorie vallen, dan kunnen ze uiteraard wel samen worden opgegeven. Geef dit aan in de e-mail; dan zorgen wij dat het goed komt!

16+17+18 Oktober van 09.00 uur tot 16.00 uur; N.E.C. Voetbaldagen

Het afgelopen jaar waren de N.E.C. Voetbaldagen weer een succes! Ook dit seizoen staan de Voetbaldagen daarom gewoon weer op het programma, maar wel met een aanpassing. We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Voetbal OA! De trainers van Voetbal OA zullen dan ook de trainingen op de N.E.C. Voetbaldagen gaan verzorgen. Je kunt je ook dit seizoen weer aanmelden voor 1, 2, of zelfs 3 dagen. Voor het komende seizoen staan de N.E.C. Voetbaldagen gepland op: 16,17 en 18 oktober 2023 en 29+30 april & 1 mei 2024.

De kosten zijn voor 1 dag; €60,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €75,- (voor niet-leden). Voor 2 dagen; €110,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €125,- (voor niet-leden) en voor 3 dagen zijn de kosten €145,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €160,- (voor niet-leden).

Wat gaan we doen tijdens de N.E.C. Voetbaldagen en wat krijg je allemaal? Lees hieronder enkele voorbeelden!

 • Je bent de hele dag bezig met voetbal en je leert de hele dag leuke dingen (09.00 uur tot 16.00 uur)
 • Iedereen krijgt een N.E.C. tenue
 • Tijdens de dagen zijn er echte N.E.C. scouts aanwezig
 • Je krijgt training van trainers van voetbal OA
 • Je bekijkt een training van de selectie van N.E.C.
 • Je krijgt een rondleiding door het Goffertstadion
 • Er zijn extra onderdelen met voetbalonderdelen aanwezig
 • Je doet leuke en gevarieerde voetbalspelletjes
 • Er is iedere middag lunch en tussendoortjes

Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan snel op via www.nec-nijmegen.nl. Het is mogelijk om je voor zowel 1, 2, of 3 dagen in te schrijven! Heb je van te voren een vraag? stuur dan gerust een mailtje naar voetbaldagen@nec-nijmegen.nl, dan helpen wij je verder! voor meer informatie kunt u kijken op www.voetbaloa.com.

November 2023

Vrijdag 3 november vanaf 14.00 uur; FunZone

Vorig jaar mochten we onze leden voor de eerste keer ontvangen bij FunZone te Nijmegen. Zowel wijzelf als onze leden hebben een ontzettend leuke dag gehad en daarom nodigen we jullie wederom van harte uit! Op vrijdag 3 november openen de deuren van FunZone om 14.00 uur, vanaf . Vanaf 15.00 uur zal uur is ook Bikkel van de partij! FunZone is één groot speelpaleis voor kinderen tot en met 12 jaar, hier beleven zij de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Wist je dat onze leden buiten deze activiteit om ook het gehele jaar welkom zijn bij FunZone? Zij ontvangen op vertoon van hun Junior pasje maar liefst 20% korting op de entreeprijs.
Opgeven kan via Juniors@nec-nijmegen.nl onder vermelding van lidnummer, naam en leeftijd. Tot dan!

Woensdag 29 november vanaf 15.30 uur; Sinterklaas

Net als voorgaande jaren verwelkomen wij de pieten en sinterklaas,
Zij zullen hun entree maken met pepernoten en speculaas.

Je vraagt jezelf vast af wat we dit jaar gaan doen.
Dat is nog een geheim, maar meer dan een 'kleinigheidje in je schoen'.

Zorg ervoor dat je woensdag 29 november in alle agenda's zet,
Want het wordt zoals altijd weer dolle pret!

We verwachten dat de sint en zijn pieten vanaf 15:30 uur Bikkel ontmoeten,
Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat jij hen ook kunt begroeten.

Bergen met cadeaus, snoepgoed en vooral plezier, al deze elementen vind je hier.

Alleen komen mag altijd, maar ook een ouder (gratis) of niet lid (€7,50) mag mee,
als jij hen wilt meenemen, vindt de Sint dat helemaal oké.

Let op! opgeven is verplicht en kan via Juniors@nec-nijmegen.nl onder vermelding van lidnummer, naam en leeftijd. de middag begint in tijdsloten vanaf 15.30 uur. wil je met vriendjes / vriendinnetjes in hetzelfde tijdslot geeft dit dan aan bij de opgave. Kinderen t/m 8 jaar kunnen zich voor deze acitivitei opgeven.

Opgeven kan t/m vrijdag 24 november!

December 2023

Vrijdag 8 december vanaf 16.00 uur; Bioscoop VUE Nijmegen

We hebben er een nieuwe activiteitsponsor bij waar we erg blij mee zijn! VUE bioscoop in het centrum van ons mooie Nijmegen. Op vrijdag 8 december vanaf 16.00 uur zullen zij diverse zalen ter beschikking stellen waar Wish (Nederlandstalig tot 12 jaar) en The Marcels (12 t/m 17 jaar) worden gedraaid, zo is er voor elke leeftijd iets te beleven. Juniorleden kunnen gratis naar de film, niet-leden zijn welkom voor een bedrag van €5,-. Wil je jezelf opgeven, dan kan je al mailen naar Juniors@nec-nijmegen.nl. Op de dag zelf is er een kidscombi speciaal voor Junior leden, zij betalen €3,99 voor een bak popcorn (zoet/zout), een spekkie, een lolly en wat te drinken. LET OP! Er is een beperkte zaal capaciteit beschikbaar, dus geef je snel op!

Januari 2024

Zaterdag 6 januari vanaf 17.30 uur; Discozwemmen in de Meerval

Subtropisch zwembad De Meerval in Wijchen is vanaf dag een sponsor van N.E.C. Juniors en zal ook dit seizoen weer een gave N.E.C.-discoavond organiseren! Op 6 januari gaan de discolichten om 17.30 uur aan. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook weer een watervoetbaltoernooi. Hiervoor kun je jezelf bij binnenkomst opgeven. Als klap op de vuurpijl houden we ook dit jaar weer de welbekende limbodans wedstrijd, waar je leuke prijzen vanuit De Meerval én N.E.C. in de wacht kunt slepen!

Op zaterdag 6 januari zijn jullie vanaf 17.30 uur van harte welkom bij De Meerval! Geef jezelf op door een e-mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Wil je een vriendje, vriendinnetje, papa of mama meenemen? Dat kan! Zij betalen €6,95 entree.

Februari 2024

Woensdag 21 februari vanaf 16.00 uur; fotomiddag

Ook aan de allerkleinste leden is gedacht! Op woensdag 21 februari vanaf 16.00 uur kunnen onze leden in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar naar het Goffert stadion komen waar er een aantal selectiespelers aanwezig zijn om met jullie in een leuke setting op de foto te gaan! Geef jezelf of jouw kleine dan ook snel op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Samen gaan we er een onvergetelijke middag van maken!

Maart 2024

Vrijdag 1 maart vanaf 16.00 uur; disco bowlen

Ook dit jaar opent Olround zijn deuren weer voor de N.E.C. Juniors, vorig jaar waren er ruim 50 leden aanwezig tijdens deze middag. We maken er een feest van tijdens het disco bowlen met daarna een frietje, een snack en een drankje. Voor slechts €8,50 ben jij erbij!
Noteer vrijdag 1 maart in de agenda, vanaf 16.00 uur begint de activiteit, vanaf 15.45 zijn jullie welkom bij Olround! Opgeven kan zoals altijd door je lidnummer en naam te mailen naar Juniors@nec-nijmegen.nl. Laat jij de andere leden zien dat jij de baas bent op de bowlingbaan?

Vrijdag 15 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur; Zwemmen in Het Heijderbos

Alle leden zijn op vrijdag 15 maart vanaf 13.00 uur weer van harte welkom in Het Heijderbos om hier samen met papa/mama/vriendjes en vriendinnetjes de wildwaterbaan af te glijden of heerlijk te relaxen in het bubbelbad! Leden kunnen kaartjes kopen voor de prijs van slechts €1,-, niet leden zijn van harte welkom a €15 (normale prijs €14,50 / €21). Het Heijderbos is die dag geopend tot 21.00 uur.

Kaarten kun je bestellen door een mailtje te sturen naar Juniors@nec-nijmegen.nl. Na aanmelding krijg je een betaallink. Na betaald te hebben krijg je een bevestiging en kun je op de dag zelf met deze bevestiging de gekochte tickets afhalen bij de receptie van Het Heijderbos.

Daarnaast kun je ook vrijdag op zaterdagnacht blijven overnachten in de Jungle dome, a €99,- voor een 2 persoons cabana en voor een 4 persoons cabana €198,- inclusief ontbijt op zaterdagochtend en voor de vrijdag en zaterdag toegang tot Aqua Mundo hoe leuk! Wil je hier ook gebruik van maken geef dit dan aan in de mail!

April 2024

Dit jaar zijn er twee activiteiten bij Jumpsquare. Vorig jaar hebben we enorm genoten, er was een grote opkomst en dat doen we graag weer! Ben jij erbij? We heten jullie van harte welkom op tweede Paasdag, maandag 1 april. Leden in de leeftijd van 1,5 tot 7 jaar zijn van harte welkom van 9.00-10.00 uur en kunnen daarna brunchen. De leden vanaf 7 jaar kunnen jumpen vanaf 10.00-11.00 uur, voor hen staat er vanaf 9.30 uur een brunch klaar. Net zoals het afgelopen jaar, wordt hier ook weer een paasbrunch verzorgd in combinatie met het jumpen. Terwijl de eerste groep start met jumpen, zal de andere groep aanschuiven voor de brunch en na een uurtje zullen zij elkaar afwisselen.

Goed om te weten is dat voor beide activiteiten de trampolines het eerste uur gereserveerd worden voor onze leden van 1,5 tot 7 jaar, het tweede uur mogen kinderen van af 7 jaar jumpen. i.v.m. de veiligheid van de kinderen is het helaas niet mogelijk kinderen van de andere leeftijdsgroepen bij elkaar te laten springen.

Onze leden mogen uiteraard gratis eten en jumpen, maar ook papa's mama's, ooms en tantes zijn van harte welkom! Zij eten mee voor €5,- per persoon en neem je een niet-lid mee die ook wilt jumpen, dan kan dat voor €7,50.

Geef jezelf op via Juniors@nec-nijmegen.nl. Belangrijk is dat je hier jouw lidnummer en leeftijd doorgeeft. Laat je on ook even weten hoeveel mensen er mee eten?

Mei 2023

29+30 April & 1 Mei van 09.00 uur tot 16.00 uur; N.E.C. Voetbaldagen

Het afgelopen jaar hebben we gelukkig de N.E.C. Voetbaldagen weer kunnen organiseren, en wat een succes was dat! Ook dit seizoen staan de Voetbaldagen daarom gewoon weer op het programma, maar wel met een aanpassing. We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Voetbal OA! De trainers van Voetbal OA zullen dan ook de trainingen op de N.E.C. Voetbaldagen gaan verzorgen. Je kunt je ook dit seizoen weer aanmelden voor 1, 2, of zelfs 3 dagen. Voor het komende seizoen staan de N.E.C. Voetbaldagen gepland op: 29,30 april en 1 mei 2024

De kosten zijn voor 1 dag; €60,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €75,- (voor niet-leden). Voor 2 dagen; €110,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €125,- (voor niet-leden) en voor 3 dagen zijn de kosten €145,- (voor leden N.E.C. Juniors) en €160,- (voor niet-leden).

Wat gaan we doen tijdens de N.E.C. Voetbaldagen en wat krijg je allemaal? Lees hieronder enkele voorbeelden!

 • Je bent de hele dag bezig met voetbal en je leert de hele dag leuke dingen (09.00 uur tot 16.00 uur)
 • Iedereen krijgt een N.E.C. tenue
 • Tijdens de dagen zijn er echte N.E.C. scouts aanwezig
 • Je krijgt training van trainers van voetbal OA
 • Je bekijkt een training van de selectie van N.E.C.
 • Je krijgt een rondleiding door het Goffertstadion
 • Er zijn extra onderdelen met voetbalonderdelen aanwezig
 • Je doet leuke en gevarieerde voetbalspelletjes
 • Er is iedere middag lunch en tussendoortjes

Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan snel op via www.nec-nijmegen.nl. Het is mogelijk om je voor zowel 1, 2, of 3 dagen in te schrijven! Heb je van te voren een vraag? stuur dan gerust een mailtje naar voetbaldagen@nec-nijmegen.nl, dan helpen wij je verder! voor meer informatie kunt u kijken op www.voetbaloa.com.

Woensdag 15 mei vanaf 15.30 uur; Bikkeldag

Vorig jaar hebben we onze jaarlijkse Bikkeldag niet gevierd omdat we ons jubileum vierden in Ouwehands Dierenpark. En alhoewel dat een groot feest was, kunnen we niet wachten om er samen weer een spectaculaire dag van te maken tijdens onze Bikkeldag!

Natuurlijk is Bikkel erbij, maar wist je dat ook de spelers aanwezig zijn? Ga met ze op de foto of shoor alle handtekeningen. Om het feest compleet te maken zal niemand minder dan Jochem van Gelder de dag presenteren, zijn er attracties en diverse activiteiten. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

De Strong Viking Bikkeldag wordt dit jaar georganiseerd op de velden van de Eendracht, direct naast het Goffertstadion, op woensdag 15 mei.

Vanaf 15.30 uur openen we de deuren en opgeven kan zoals altijd via Juniors@nec-nijmegen.nl. onder vermelding van lidnummer, naam en leeftijd.

Een vriend(in) meenemen die geen lid is? Geen probleem! Hij/zij mag voor €10,- deelnemen aan onze Bikkeldag.