Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden? Je vindt alles daarover hieronder!

November 2022

Dinsdag 29 november vanaf 15.30 uur; Planet Awesome middag

Vanaf dit seizoen is Planet Awesome aangesloten als activiteitensponsor bij N.E.C. Juniors. Een fantastische locatie voor spannende en supergezellige uitjes. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome wordt je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen. Je kunt bij Planet Awesome kiezen uit karten, bowlen, vr escape games, glow in the dark golf, lasergamen en nog veel meer! Speciaal voor jullie is dinsdag 29 november vanaf 15.30 uur Planet Awesome gereserveerd. We zullen dan met z'n allen Oranje aanmoedigen in hun wedstrijd tegen Qatar, op een groot scherm kunnen we dan onze andere helden in het oranje aanmoedigen. We eten met z'n allen een frietje met een snack en drankje en er mag een activiteit uitgekozen worden: bowlen, lasergamen of glow in de dark golf. Voor de bijdrage van €15,- kun je aanwezig zijn deze middag. Wil je aanwezig zijn, mail dan naar juniors@nec-nijmegen.nl.

Woensdag 30 november vanaf 15.30 uur; Sinterklaas

Sinterklaas op bezoek bij N.E.C. 2022:
Rond de feestdagen, tijdens het WK ver van huis, verwachten wij ook dit jaar weer geruis.
Op 30 november om precies te zijn, ben je meer dan welkom, voor pepernoten en marsepein!
Wat gaan we dan doen, ik hoor het je denken, Sint en Bikkel hoefde daar niet lang over na te denken.
Samen oefenen een leuk liedje voor de Sint met Djembe, hopelijk doet iedereen super leuk mee!
Na het oefenen van de generale repetitie komt Sinterklaas aan, en laten wij het geoefende lied gaan.
Hierna is er tijd voor een 1 op 1 met de Sint, Bikkel of de Pieten, dat wordt genieten.
LET OP een tijdje wachten zal er dan zijn, houd hier rekening mee ook al is het niet fijn :-)
Na het lied kun je ook gelijk je cadeau halen, het is een mooi geschenk niemand zal balen.
Alleen komen mag, maar ook een ouder (gratis) of niet-lid (€7,50) kan mee, als jij wilt kunnen ze erbij zijn, dat vindt Sint helemaal oke.
Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en plezier maken met gezellige mensen, dat doet Sint deugd.
Ben jij maximaal 8 jaar oud, en dit jaar niet stout geweest, kom dan naar de Goffert, en geniet mee van dit feest!

Groet en tot dan, Sint en Bikkel

De middag is 30 november vanaf 15.30 uur. (inloop vanaf 15.15 uur) Wil je jezelf al opgeven? Mail dan naar juniors@nec-nijmegen.nl, tot dan!

Programma ziet er als volgt uit:
- 15.15 uur inloop (Goffertstadion)
- 15.30 uur Workshop Djembé
- 16.00 uur aankomst Sinterkaas
- 16.15 uur lied voor Sinterklaas
- 16.20 uur mogelijkheid 1 op 1 met Sint, Pieten en Bikkel

December 2022

Woensdag 14 december vanaf 16.00 uur; Pathé Nijmegen

Ook dit jaar gaan we met de N.E.C. Juniors weer een leuke filmmiddag organiseren! Zorg dan ook dat je woensdag 14 december vanaf 16:00 uur alvast in je agenda noteert, want dan zorgen wij dat er bij Pathé Nijmegen diverse leuke films voor jullie klaar staan! Welke films dit gaan zijn is nog niet bekend, maar zodra wij meer weten zullen we jullie dit uiteraard laten weten via de e-mail. Houd de e-mail dan ook goed in de gaten en stuur ons, wanneer bekend is welke films er draaien, in een berichtje terug naar welke film je graag zou willen gaan. N.E.C. Juniors betalen €6,- voor een ticket en krijgen er popcorn gratis bij , maar als je je papa, mama, broertje, zusje, neefje, vriendje, opa, oma of buurjongen of wie dan ook mee mee wil nemen is dat ook mogelijk. Zij kunnen voor slechts €7- een kaartje kopen. Wil je je nu alvast opgeven, dan kan dat ook! Stuur hiervoor even een e-mail naar juniors@nec-nijmegen.nl.

DE ACTIVITEIT ZAL WORDEN VERPLAATST, MEER INFO VOLGT NOG.

Januari 2023

Zaterdag 7 januari vanaf 17.30 uur; Discozwemmen in de Meerval

Subtropisch zwembad De Meerval in Wijchen is al vanaf het begin van de N.E.C. Juniors (inmiddels al bijna 20 jaar) sponsor van N.E.C. Juniors en zal ook dit seizoen weer een gave N.E.C.-discoavond organiseren! Vanaf 17.30 uur gaan de discolichten en de muziek aan! Daarnaast organiseren we natuurlijk ook weer een watervoetbaltoernooi vanaf 18.30 uur. Hiervoor kun je je op de avond zelf opgeven. Er is ruimte voor 12 teams van maximaal 6 spelers, verdeeld in 3 poules. Ieder team speelt 1 x tegen elkaar in de poule fase. De nummer 1 en 2 van iedere poule samen met de 2 beste nummers 3 gaan door naar de knockout fase. Uiteindelijk zal de finale bepalen welk team er met leuke prijzen vandoor gaat. Als klap op de vuurpijl houden we ook dit jaar weer de welbekende limbodans wedstrijd, waar leuke prijzen vanuit De Meerval én vanuit N.E.C. vallen te winnen!

Op zaterdag 7 januari zijn jullie vanaf 17.30 uur van harte welkom bij De Meerval! Geef jezelf op door een e-mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Wil je een vriendje, vriendinnetje, papa of mama meenemen? Dat kan! Zij betalen €6,50 entree.

Daarnaast hebben leden van N.E.C. Juniors & N.E.C. Squad sowieso korting op de entreeprijs zij betalen op vertoon van hun lidmaatschapspasje bij de ingang €5,50 ipv €6,50

Woensdag 18 januari van 14.30-15.30 uur / 16.00-17.00 uur; Jumpsquare Nijmegen

Ook dit seizoen hebben we weer een gave activiteit bij Jumpsquare Nijmegen! Jumpsquare Nijmegen is een grote hal met allemaal leuke springattracties, waaronder een Fun Area, High Performance Area, Big Airbag, Trefbal Area, Basketball Area en een Foampit met Slackline! Om te zien wat dit allemaal is moet je even op de website kijken (https://jumpsquare.com/nl/nijmegen), waar je ook vette video's kunt vinden. Het komende seizoen hebben we de middag bij jumpsquare Nijmegen gepland op woensdag 18 januari 2023, waar we in verschillende groepen helemaal los kunnen gaan en zo veel veel en hoog mogelijk kunnen springen als je maar kunt! Voor de leeftijd van 1,5 t/m 7 jaar is de gehele hal gereserveerd van 14.30 uur tot 15.30 uur en voor de leeftijd vanaf 7 jaar staan van 16.00 uur tot 17.00 uur zelfs professionele instructeurs klaar om jullie alle coole sprongen te leren.

Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Mochten er leden niet in dezelfde leeftijdscategorie vallen, dan kunnen ze uiteraard wel samen worden opgegeven. Geef dit aan in de e-mail; dan zorgen wij dat het goed komt!

Maart 2023

Woensdag 15 maart tussen 16.00 uur en 17.00 uur; Baby fotomiddag

Ook aan de allerkleinste leden denken wij! Op woensdag 15 maart van 16.00 uur kunnen daarom onze leden in de leeftijd van 0 t/m 3 jaar richting de Goffert komen, waar er een aantal selectiespelers aanwezig zijn om met jullie in een leuke setting op de foto te gaan! Hierna zullen we ook nog met alle kleintjes op de foto gaan in de Goffert: hoe vet is dat!? Geef jezelf of jouw kleine dan ook snel op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Samen gaan we er een onvergetelijke middag van maken!


Vrijdag 17 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur; Zwemmen in Het Heijderbos

Alle leden van de N.E.C. Juniors kunnen op vrijdag 17 maart vanaf 13.00 uur voor slechts €1,- zwemmen in tropisch zwemparadijs Aqua Mundo in het Heijderbos! Vriendjes, familie, papa en mama kunnen uiteraard ook mee, zij betalen €12,95 (normale prijs €25,-). Het Heijderbos is geopend tot 21.00 uur. Kaarten kun je kopen door een e-mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl. Na aanmelding krijg je een betaallink naar het opgegeven e-mail adres gezonden, na betaling ontvang je een bevestiging en krijg je de informatie waar je je op de dag zelf kunt melden. Bij de receptie van het Heijderbos krijg je ook nog een kortingsbon voor de horeca aanbieding van die dag: Een kinderbox met friet, een snack (kroket, frikandel, kaassouflee) en een beker ranja voor slechts €4,-. Veel zwemplezier!

Woensdag 22 maart vanaf 16.00 uur; Disco Bowlen

Strike! Dit jaar kunnen we met z'n alle weer gezellig gaan discobowlen bij bowling Olround in Nijmegen! Maar dat niet alleen, nee, we maken er een leuk feestje van met ook nog eens een lekker frietje, een snack en wat fris te drinken. Noteer daarom woensdag 22 maart vanaf 16.00 uur alvast in de agenda en zorg dat ook jij hier als N.E.C. Junior voor slchts €7,50 bij bent! Let op, de €7.50 moet je op woensdag 22 maart vanaf 16.00 uur contant betalen bij Olround zelf. Wil jij je opgeven? Stuur dan een e-mail naar juniors@nec-nijmegen.nl en laat de andere Juniors zien dat jij de echte strike koning(in) bent!

April 2023

-

Mei 2023

Maandag 1, dinsdag 2 en woensdag 3 mei van 09.00 uur tot 16.00 uur; N.E.C. Voetbaldagen

Het afgelopen jaar hebben we gelukkig de N.E.C. Voetbaldagen weer kunnen organiseren, en wat een succes was dat! Ook dit seizoen staan de Voetbaldagen daarom gewoon weer op het programma, maar wel met een aanpassing. We zijn namelijk een samenwerking aangegaan met Voetbal OA! De trainers van Voetbal OA zullen dan ook de trainingen op de N.E.C. Voetbaldagen gaan verzorgen. Je kunt je ook dit seizoen weer aanmelden voor 1, 2, of zelfs 3 dagen. Voor het komende seizoen staan de N.E.C. Voetbaldagen gepland op: 24,25 en 26 oktober 2022 en 1,2 en 3 mei 2023.

De kosten zijn voor 1 dag; €60,- (voor leden) en €75,- (voor niet-leden). Voor 2 dagen; €110,- (voor leden) en €125,- (voor niet-leden) en voor 3 dagen zijn de kosten €145,- (voor leden) en €160,- (voor niet-leden). Leden van onze partnerclubs betalen ook de leden prijs. Voor de actuele partnerclubs check www.voetbalacademienec.nl/voetbalacademie/partnerclubs.htm.

Wat gaan we doen tijdens de N.E.C. Voetbaldagen en wat krijg je allemaal? Lees hieronder enkele voorbeelden!

  • Je bent de hele dag bezig met voetbal en je leert de hele dag leuke dingen (09.00 uur tot 16.00 uur)
  • Iedereen krijgt een N.E.C. tenue
  • Tijdens de dagen zijn er echte N.E.C. scouts aanwezig
  • Je krijgt training van trainers van voetbal OA
  • Je bekijkt een training van de selectie van N.E.C.
  • Je krijgt een rondleiding door het Goffertstadion
  • Er zijn extra onderdelen met voetbalonderdelen aanwezig
  • Je doet leuke en gevarieerde voetbalspelletjes
  • Er is iedere middag lunch en tussendoortjes

Wil jij hier ook bij zijn? Geef je dan snel op via www.nec-nijmegen.nl. Het is mogelijk om je voor zowel 1, 2, of 3 dagen in te schrijven! Heb je van te voren een vraag? stuur dan gerust een mailtje naar voetbaldagen@nec-nijmegen.nl, dan helpen wij je verder! voor meer informatie kunt u kijken op www.voetbaloa.com.

Zondag 7 mei, 20 jaar Juniors, Ouwehands Dierenpark

Omdat de N.E.C. Juniors dit jaar maar liefst 20 jaar bestaan, vinden wij het tijd voor een feestje! Daarom organiseren wij weer een dag in Ouwehands Dierenpark! Spot de prachtige dieren, maar ook Bikkel, Jochem van Gelder en voel je welkom in ons Junior-home.

- Gratis toegang voor al onze leden, zij nemen één begeleider mee voor maar €10,-
- Ook vriendjes, vriendinnetjes en andere familieleden zijn van harte welkom met een leuke korting, zij betalen €24,50
- Geen auto? Geen probleem. Wij stellen een aantal bussen beschikbaar. Plaatsen in de bus kosten €10,- per persoon. LET OP, Vol=vol.

Opgeven gaat zoals altijd via juniors@nec-nijmegen.nl Het is belangrijk dat je je lidnummer en geboortedatum vereld. Ook horen we graag hoeveel mensen er met je meekomen en/of je plaatsen wilt reserveren in de bus. Je ontvangt hierna een betaallink, nadat de betaling is voldaan worden de aanmelding bevestigd.

Er is een geweldig programma samengesteld voor ons jubileum en we hopen dat je erbij bent om dit feest samen met ons te vieren!

Een speciale dank aan Ouwegans Dierenpark en niet te vergeten al onze leden van de afgelopen 20 jaar!