Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden? Je vindt alles daarover hieronder!

Januari 2020

22 januari 2020; Jumpsquare

2500 m2 spring plezier! Er is een fun area, high performance area, trefbal area en een foampit. De N.E.C. Juniors zijn welkom van 15.00 – 16.00 uur en de leden van de N.E.C. Squad van 16.00 – 17.00 uur. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl geef je naam, leeftijd en lidnummer door. Tot de 22e! Mochten er leden niet in dezelfde leeftijd vallen kunnen ze uiteraard wel samen opgegeven worden.

Februari 2020

15 februari 2020; Discozwemmen & watervoetbal in ‘De Meerval’

Zaterdag 15 februari van 17.30-20.30 uur krijgen de leden van N.E.C. Juniors gratis toegang bij het subtropisch zwembad ‘De Meerval’ in Wijchen. Ook zin in een knalfeest? De Meerval organiseert deze zaterdag een N.E.C. discofeest, met discolampen, rook, swingende muziek en ballonen in het zwembad! Lijkt je dit helemaal het einde, dan is het discozwemmen in De Meerval echt iets voor jou, je vrienden en vriendinnen! Uiteraard staan de badmeesters naast veel lol ook in voor een veilige discoavond.

De activiteit begint om 17.30 uur met veel discolichten en vette muziek, waarna er ook een activiteit zal zijn waarbij de winnaar kaarten wint voor een thuiswedstrijd van N.E.C. Tevens zal er deze avond worden gestreden om de felbegeerde wisselbeker van het watervoetbal toernooi. Om 20.30 uur zal de muziek en de lichten uitgaan, dan is deze super avond weer ten einde. Heb je nog niet gegeten op deze avond? In het zwembad is een keuken aanwezig, je kunt dus lekkere hapjes, snoepjes en ijsjes kopen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin naam, lidnummer, en hoeveel introducees je meeneemt. Zij betalen de normale entreeprijs van € 5,50. Wil je je team opgeven voor het watervoetbal?Dat kan op de dag zelf bij de kassa.

Tevens krijg je op vertoon van je lidmaatschapspas het gehele jaar korting bij ‘de Meerval’. Leden van N.E.C. Juniors betalen slechts € 3,85 in plaats van € 5,50. Voor openingstijden kijk op www.meerval.com

21 februari 2020; N.E.C. Juniors Express naar Go Ahead Eagles

Deze wedstrijd wordt in combinatie met de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk bezocht! De exacte vertrektijd is nog niet bekend. We vertrekken vanaf de Goffert richting de Pannenkoekenbakker, hier kunnen we genieten van een pannenkoek, drankje en toetje hierna reizen we af naar Deventer waar we vanuit het uitvak de wedstrijd bijwonen. In de bus zal er een bingo zijn, drankje en snoepjes worden er geserveerd :-) ook zullen er 11 kids worden uitgeloot die als spelersmascotte mogen meelopen met de N.E.C. spelers. Wil je mee? a 20,- ben jij erbij. Geef jezelf op via juniors@nec-nijmegen.nl

Maart 2020

18 maart 2020; fotomiddag voor de allerkleinste!

Deze middag zijn al onze kleinste supporters van harte welkom! Van 16.00-17.30 uur zullen er een aantal spelers aanwezig zijn die met jullie op de foto willen! In een leuke setting kunnen er foto's worden geschoten. Daarna zullen alle kids gezamenlijk op de foto gaan! Wil je erbij zijn? Geef je dan op via juniors@nec-nijmegen.nl vergeet niet je lidnummer, naam en leeftijd door te geven.

22 maart 2020; N.E.C. Juniors Express naar De Graafschap

Deze wedstrijd wordt in combinatie met de Pannenkoekenbakker Slijk-Ewijk bezocht! De exacte vertrektijd is nog niet bekend. We vertrekken vanaf de Goffert richting de Pannenkoekenbakker, hier kunnen we genieten van een pannenkoek, drankje en toetje hierna reizen we af richting Doetinchem waar we vanuit het uitvak (nog niet zeker) de wedstrijd bijwonen. In de bus zal er een bingo zijn, drankje en snoepjes worden er gereserveerd. Ook zullen er 11 kids worden uitgeloot die als spelersmascotte mogen meelopen met de N.E.C. spelers. wil je mee? a 20,- ben jij erbij. Geeft jezelf op via juniors@nec-nijmegen.nl

April 2020

22 april 2020; Strong Viking Bikkeldag

Voor dit seizoen staat Strong Viking Bikkeldag gepland op woensdag 22 april 2020. Deze keer zullen Jochem van Gelder, de gehele N.E.C. selectie en Strong Viking aanwezig zijn. Het begint om 15.30 uur. Leden van N.E.C. Juniors kunnen gratis deelnemen aan de Strong Viking Bikkeldag, het meenemen van een vriendje / vriendinnetje is mogelijk. Zij kunnen deelnemen voor slechts €7,50. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met je naam, lidnummer, leeftijd en of je iemand meeneemt.

28+29+30 april 2020; De N.E.C. Voetbaldagen

Ook in de Meivakantie hebben kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar de kans om 1 / 2 of 3 dagen te komen voetballen bij de N.E.C. voetbaldagen. Deze dagen worden gehouden direkt naast het stadion op de velden van de Eendracht. Afgelopen jaar waren er een kleine 70 kinderen aanwezig. Je leert nieuwe trucjes, leert samen spelen maar ook krijgen de kinderen een rondleiding door het stadion en 2 kaartjes voor de thuiswedstrijd tegen Jong PSV op vrijdag 18 oktober. Een korte greep uit de onderdelen:
- De dagen duren van 9 tot 16 uur
- Trainingen door opgeleide trainers (van Voetbalacademie Dominque Scholten)
- Ontmoeting(en) met N.E.C. speler(s)
- Rondleiding door de Goffert
- Persconferentie met N.E.C. speler(s)
- 2 kaarten voor de wedstrijd N.E.C. FC Dordrecht in de Herfstvakantie
- Leuke en gevarieerde voetbalspelletjes
- Lunch en tussendoortjes (drank en hapjes)

Kosten: 1 dag: leden Juniors 60,-, niet-leden 75,- 2 dagen: leden 110,-, niet-leden 125,- 3 dagen leden Juniors 145,-, niet-leden 160,-

Wil je jezelf opgeven of wil je meer informatie? mail dan naar voetbaldagen@nec-nijmegen.nl