Uitgebreid overzicht

Ook het komende seizoen staan er weer veel bijzondere, leuke en uitdagende activiteiten op de kalender! Benieuwd wat onze juniors deze voetbaljaargang allemaal gaan ondervinden? Je vindt alles daarover hieronder!

Januari

Ballorig

Ballorig Nieuw-Bergen opent haar deuren op woensdag 23 januari vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. N.E.C. Juniors kunnen voor €5,50 de hele dag springen en spelen, tevens staat er voor deze prijs een kidsbox voor je klaar! Hierin zit friet, snack en een frisdrank. Vanaf 16.00 uur zal er een penaltybokaal worden georganiseerd op de binnenvelden van Ballorig. De winnaar wint de Ballorig Bokaal 2018. Wanneer je niet wilt deelnemen aan de penaltybokaal kun je ook uiteraard heerlijk spelen in de binnenspeeltuin, er is genoeg te doen!

Niet-leden kunnen uiteraard ook mee deze dag, zij betalen € 7,50, volwassenen hebben gratis toegang. Kaarten kun je kopen via www.nec-juniors.nl of bij de receptie van het Goffertstadion.

Februari

Bezoek Nijmegen Devils

Ook het komende seizoen zullen jullie weer de mogelijkheid krijgen om de Nijmegen Devils aan te moedigen! In het Triavium zullen de Nijmeegse mannen het op gaan nemen om het kampioenschap van Nederland. Afgelopen seizoen zijn de Devils uitgeschakeld in de halve finale om de landstitel, dit jaar zullen ze ervoor knokken om in ieder geval in de finale te komen. Dit seizoen bezoeken we de wedstrijd tegen Mechelen, op 8 februari. Als lid heb je gratis toegang tot de wedstrijd, niet-leden kunnen mee voor het bedrag van €6,50 p.p. Wil je mee? Stuur dan een mail naar juniors@nec-nijmegen.nl.

Maart

Discobowlen bij Olround

Op woensdag 20 maart vanaf 16.00 uur kunnen alle leden een uur disco bowlen! Hierna staat er patat met een snack en drankje voor je klaar. Voor een bedrag van €7,50 kun je je hiervoor opgeven. Wil je met vriendjes of vriendinnetjes op 1 baan (per baan max. 6 kinderen) geef je dan gezamenlijk op. Opgeven kan bij de receptie van het Goffertstadion of via de website www.nec-juniors.nl

Discozwemmen & watervoetbal in ‘De Meerval’

Zaterdag 23 maart van 17.30-20.30 uur krijgen de leden van N.E.C. Juniors gratis toegang bij het subtropisch zwembad ‘De Meerval’ in Wijchen. Ook zin in een knalfeest? De Meerval organiseert deze zaterdag een N.E.C. discofeest, met discolampen, rook, swingende muziek en ballonen in het zwembad! Lijkt je dit helemaal het einde, dan is het discozwemmen in De Meerval echt iets voor jou, je vrienden en vriendinnen! Uiteraard staan de badmeesters naast veel lol ook in voor een veilige discoavond.

De activiteit begint om 17.30 uur met veel discolichten en vette muziek, waarna er ook een activiteit zal zijn waarbij de winnaar kaarten wint voor een thuiswedstrijd van N.E.C. Tevens zal er deze avond worden gestreden om de felbegeerde wisselbeker van het watervoetbal toernooi. Om 20.30 uur zal de muziek en de lichten uitgaan, dan is deze super avond weer ten einde. Heb je nog niet gegeten op deze avond? In het zwembad is een keuken aanwezig, je kunt dus lekkere hapjes, snoepjes en ijsjes kopen. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met daarin naam, lidnummer, en hoeveel introducees je meeneemt. Zij betalen de normale entreeprijs van € 5,50. Wil je je team opgeven voor het watervoetbal?Dat kan op de dag zelf bij de kassa.

Tevens krijg je op vertoon van je lidmaatschapspas het gehele jaar korting bij ‘de Meerval’. Leden van N.E.C. Juniors betalen slechts € 3,85 in plaats van € 5,50. Voor openingstijden kijk op www.meerval.com

April

Monkey Town Wijchen

Terug van weg geweest; Monkey Town Wijchen! Wij zijn enorm blij te melden dat Monkey Town zich weer heeft aangesloten bij de basiself van N.E.C. Juniors. Dit seizoen staat er een activiteit gepland op woensdag 10 april bij Monkey Town Wijchen op 12.00 – 18.00 uur. Monkey Town is lekker dichtbij Nijmegen. Je vindt hier leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Zo heeft Monkey Town voor de kleine kinderen een speciale peuterhoek met rollerglijbaan, trampolines en ballenbak. Voor de iets oudere kinderen is er een groot klimrek, geweldige ballenmachines en een laser game area! Kortom teveel om op te noemen in dit 2600 m2 grote indoor speelparadijs.

Leden van N.E.C. Juniors hebben gratis toegang. LET OP! Het is niet toegestaan zelf etenswaren / drank mee naar binnen te nemen. Vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn kunnen uiteraard ook mee zij betalen € 7,95. Geef jezelf op via www.necjuniors.nl

Strong Viking Bikkeldag

Afgelopen seizoen vond Strong Viking Bikkeldag plaats, ondanks het slechte weer was het een super middag waar Bikkel, de selectie en de aanwezige Juniors centraal stonden! De weersvoorspellingen waren namelijk zo slecht dat er besloten werd om de Strong Viking Bikkeldag te verplaatsen van de velden bij ‘de Eendracht’ naar de ruimte onder de Hazenkamptribune. Hierdoor konden alle attracties droog staan, het was lekker knus en eens een heel andere opzet. Alles stond onder leiding van Jochem van Gelder, onze ambassadeur. Met leuke vragen, leuke weetjes en geintjes met de spelers werd het wederom een vette middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Voor dit seizoen staat Strong Viking Bikkeldag gepland op woensdag 17 april 2019. Deze keer zullen Jochem van Gelder, de gehele N.E.C. selectie en de Strong Viking aanwezig zijn. Het begint om 15.30 uur. Leden van N.E.C. Juniors kunnen gratis deelnemen aan de Strong Viking Bikkeldag, het meenemen van een vriendje / vriendinnetje is mogelijk. Zij kunnen deelnemen voor slechts €7,50. Geef jezelf op door een mail te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl met je naam, lidnummer, leeftijd en of je iemand meeneemt.

N.E.C. Voetbaldagen

Afgelopen seizoen stonden in de Herfstvakantie en de Meivakantie de N.E.C. Voetbaldagen gepland, in totaal waren er deze dagen ruim 70 kinderen aanwezig en het was wederom een groot succes! Bij de beide N.E.C. Voetbaldagen was het schitterend weer, optimaal dus om alle aanwezige kids de fijne knijpjes van het vak voetbal te leren.

Naast het voetbal was er uiteraard ook ruimte voor een rondleiding in het Goffertstadion, heerlijke lunch (iedere dag) en ontmoetingen met N.E.C. speler(s). Van ’s morgens 9.00 tot ’s middags 16.00 uur wordt de bende beziggehouden door ervaren trainers van Voetbal Academie Dominique Scholten. Een korte greep uit de onderdelen van de N.E.C. Voetbaldagen:

  • Leven als een prof van 9 tot 16 uur (kinderen kunnen tot 17 uur bij ons blijven)
  • Trainingen door opgeleide trainers
  • Ontmoeting(en) met N.E.C. speler(s)
  • Rondleiding door Gofferstadion
  • Persconferentie met N.E.C. speler(s)
  • Bezoek thuiswedstrijd N.E.C.
  • Leuke en gevarieerde voetbalspelletjes

Voor het komende seizoen staan er weer 2 x 3 dagen gepland! Dit is in de volgende periodes: Woensdag 17, donderdag 18, vrijdag 19 oktober in de herfstvakantie Woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 april in de meivakantie

Kosten
1 dag €60,-
2 dagen €110,-
3 dagen €145,-

Geef jezelf op via www.nec-juniors.nl , het is mogelijk om je voor één, twee of drie dagen in te schrijven! Heb je op voorhand al een vraag, dan kun je mailen met voetbaldagen@nec-nijmegen.nl