Clubmascotte

Hallo, ik ben Bikkel!

Ik ben de stoere Romeinse strijder en ben dé mascotte van N.E.C! Het is mijn club die ik altijd steun in goede en in mindere tijden!

Vind jij N.E.C. ook een superclub? Dan zijn de N.E.C. Juniors echt iets voor jou! Ruim 1.100 kinderen zijn al lid en we doen samen allemaal leuke dingen. Ben jij tussen de 0 en 12 jaar, word dan lid van de leukste kidsclub van Nederland! Elke week krijg je van mij het laatste nieuws per e-mail, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat N.E.C. aan het doen is! Ik geef je korting op je seizoenkaart en korting op losse toegangskaartjes, verloot ballen met handtekeningen en doe nog veel meer. Kortom: lid worden van de N.E.C. Juniors is één groot feest! Als je nu lid wordt van de N.E.C. Juniors betaal ieder seizoen een bedrag van €18,-, mochten er acties zijn zal dit in nieuwsberichten bekend worden gemaakt.

Tijdens het voetbalseizoen vinden er iedere maand activiteiten plaats, dus je weet je verzekerd van ten minste tien leuke en uitdagende activiteiten per seizoen!

Bikkel huren?

Stoer, aaibaar en bovenal hondstrouw. Dat is de N.E.C. clubmascotte Bikkel. Een ideale vriend voor iedereen tussen de 4 en 12 jaar oud of zelfs nog iets ouder. Sportverenigingen, scholen, maar ook het regionale bedrijfsleven; iedereen ziet Bikkel graag een keer langskomen. Dat komt goed uit, want Bikkel is nu te huur! Een spetterende fotoshoot, handtekeningen uitdelen, het oefenen van de enige echte Bikkel-groet: Bikkel draait zijn hand er niet voor om en doet het maar al te graag!

Die stoere N.E.C. Mascotte een keer op uw feestje?

Heeft u een (kids-)event, laat het ons dan tijdig weten en wij kijken of Bikkel bij u langs kan komen. Bikkel heeft een volle agenda, maar als het past, komt hij graag 30 tot 45 minuten bij u langs.

Kosten Bikkel huren

Een Bikkel-optreden kost slechts € 150,-. Daarvoor ontvangt u Bikkel met zijn begeleider en is succes verzekerd! Reserveren kan door uw interesse per e-mail kenbaar te maken. Zet in de mail het adres waarop u Bikkel graag ontvangt, de gewenste datum en het tijdstip van de huur van Bikkel.

Voor vragen kunt u altijd even bellen met N.E.C. via 024 – 359 03 60.

STUUR EEN MAIL