Korting met je lidmaatschap!

Wanneer je lid bent van onze kidsclub kun je naast alle spannende activiteiten ook profiteren van diverse kortingen met je unieke N.E.C. Juniors lidmaatschapskaart. Lees snel verder op welke wijzen je korting kunt krijgen!

Korting seizoenkaart

Wil jij het gehele seizoen bij alle (!) thuiswedstrijden aanwezig zijn in De Goffert? Met jouw lidmaatschapskaart kan dat! Voor een sterk gereduceerd bedrag kan jij er al bij zijn. Jij kunt je seizoenkaart en meer informatie aanvragen bij de receptie van het Goffertstadion.

Korting wedstrijdtickets

Naast het verkrijgen van een seizoenkaart, heb je ook de mogelijkheid om korting te krijgen op wedstrijdkaarten. Op vertoon van jouw lidmaatschapskaart betaal je slechts €11,- voor een thuiswedstrijd in de (familie)vakken C, D en E. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om een begeleider mee te nemen, die slechts €16,- betaalt voor een wedstrijdticket. Wedstrijdkaarten kun je zowel online als bij de hoofdingang van het Gofferstadion aankopen.

Korting Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk

Bij winst van N.E.C. in een thuiswedstrijd krijg je op vertoon van je lidmaatschapspasje een kinderpannenkoek gratis! Bij een gelijkspel van N.E.C. in een thuiswedstrijd krijg je een kinderijsje gratis.

Korting fanshop

Op vertoon van je lidmaatschapskaart ontvang je 10% korting op alle producten uit de officiele N.E.C. Fanshop. Van thuisshirts tot petjes en van tandenborstels tot broodtrommels, de keuze is reuze! De fanshop vind je in het Goffertstadion en is iedere werkdag geopend tussen 12:00-17:00 uur.

Korting toegang zwembad De Meerval

Op vertoon van je lidmaatschapspasje krijg je bij de entree van de Meerval korting. In plaats van €6,95 betaal je slechts €5,95. Voor meer informatie over de Meerval klik hier.