Korting met je lidmaatschap!

Wanneer je lid bent van onze kidsclub kun je naast alle spannende activiteiten ook profiteren van diverse kortingen met je unieke N.E.C. Juniors lidmaatschapskaart. Lees snel verder op welke wijzen je korting kunt krijgen!

Korting seizoenkaart

Wil jij het gehele seizoen bij alle (!) thuiswedstrijden aanwezig zijn in De Goffert? Met jouw lidmaatschapskaart kan dat! Voor een sterk gereduceerd bedrag van €104,- kan jij er al bij zijn. Jij kunt je seizoenkaart aanvragen bij de receptie van het Goffertstadion.

Korting wedstrijdtickets

Naast het verkrijgen van een seizoenkaart, heb je ook de mogelijkheid om korting te krijgen op wedstrijdkaarten. Op vertoon van jouw lidmaatschapskaart betaal je slechts €8,- voor een thuiswedstrijd in de (familie)vakken C, D en E. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om een begeleider mee te nemen, die slechts €10,50 betaalt voor een wedstrijdticket. Wedstrijdkaarten kun je zowel online als bij de hoofdingang van het Gofferstadion aankopen.

Korting Pannekoekenbakker Slijk-Ewijk

Bij winst van N.E.C. in een thuiswedstrijd krijg je op vertoon van je lidmaatschapspasje een kinderpannenkoek gratis! Bij een gelijkspel van N.E.C. in een thuiswedstrijd krijg je een kinderijsje gratis.

Korting fanshop

Op vertoon van je lidmaatschapskaart ontvang je 10% korting op alle producten uit de officiele N.E.C. Fanshop. Van thuisshirts tot petjes en van tandenborstels tot broodtrommels, de keuze is reuze! De fanshop vind je in het Goffertstadion en is iedere werkdag geopend tussen 10:00-17:00 uur.

Korting toegang zwembad De Meerval

Op vertoon van je lidmaatschapspasje krijg je bij de entree van de Meerval korting. In plaats van €5,50 betaal je slechts €3,85. Voor meer informatie over de Meerval klik hier.

Korting bij Center Parcs Het Heijderbosch

Op vertoon van je lidmaatschapspasje krijg je 25% korting op een toegangskaartje bij Zwembad Aqua Mundo. Deze actie is zowel overdag als in de avond geldig en kan op iedere dag van de week. Neem naast je pasje ook een legitimatiebewijs mee.

Korting toegang Mockeytown

Bij een bezoek aan Monkeytown Wijchen krijg je €2,- korting op entreeprijs van €7,50, dit uiteraard op vertoon van je lidmaatschapspasje van N.E.C. Juniors. Voor meer informatie, openingstijden en reserveren kun je terecht op de website.