Kinderfeestjes

Droom jij ervan om als echte N.E.C fan een kijkje te nemen in ons stadion? Vier dan je kinderfeestje bij N.E.C! Tijdens een uitgebreide rondleiding (1.5 uur) kom je op plaatsen waar je normaal gesproken niet kunt komen. Zo laten we je de logeboxen zien, het veld,  de perskamer en wie weet loop je een speler tegen het lijf. Onderstaande feestjes zijn te boeken vanaf 8 kinderen.

We bieden verschillende pakketten aan voor onze feestjes, zo is er voor ieder wat wils en kunnen we er samen een onvergetelijke dag van maken.

1) Rondleiding met taart: Na de rondleiding van ongeveer 1.5 uur ontvangt de jarige een cadeautje en nemen jullie plaats in het restaurant Bikkels waar er slagroomtaart en ranja voor jullie klaar staat zodat jullie kunnen napraten over alles wat jullie hebben gezien en gehoord tijdens de rondleiding. De kosten hiervan bedragen €9,- per kind en €16,- voor de slagroomtaart.
2) Rondleiding en friet: Voor €15,- per persoon zorgen wij ervoor dat er friet en snacks op jullie wachten nadat jullie alles gezien hebben in het stadion. Uiteraard ontvangt de jarige een cadeautje van N.E.C!
3) Clinic: Na de rondleiding reizen jullie af naar de sportvelden van Quick voor een voetbalclinic! Ben jij er klaar voor om een echte profvoetballer te worden? Ook hier bedragen de kosten €7,50 voor de rondleiding. De clinic kost €100,- en duurt ongeveer anderhalf uur.

Al onze rondleidingen kunnen geupgraded worden. Voor slechts €1,50 per persoon ontvangen alle kinderen een goodiebag na afloop.

Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn: juniors@nec-nijmegen.nl

Hopelijk tot snel!

N.E.C. FEESTJE BOEKEN