Kinderfeestjes

Vier jouw kinderfeestje bij N.E.C!

Speciaal voor onze Junior- en Squad leden bieden wij de mogelijkheid aan jouw kinderfeestje te vieren in ons stadion. Tijdens een rondleiding bezoek je plaatsen welke normaal gesloten blijven en kom jij alles te weten over onze mooie club. De rondleidingen zijn de basis van de kinderfeestjes en kosten €7,50 per persoon (te boeken vanaf 8 personen). Daarnaast kun je het kinderfeestje aanvullen met één van de onderstaande opties :

- Voor €25,- eet jij na de rondleiding taart in ons restaurant met jouw vriendjes/vriendinnetjes. Er worden kannan ranja gereserveerd voor €1,- pp extra.
- Hebben jullie iets meer honger? Voor €8,50 per persoon eten jullie friet, een snack en drinken jullie ranja!
- Laat jouw talenten zien tijdens een voetbalclinic! Na de rondleiding reizen jullie naar de velden van Quick waar jullie opgewacht worden voor een clinic. De clinic wordt aangepast aan leeftijd en ervaring en wie weet behaal jij een diploma! De kosten voor de clinic bedragen €100,- (max 10 kids) en zijn te boeken op woensdagmiddag.
- Een andere mogelijkheid is een N.E.C. zwemfeest! Op woensdag- of vrijdagmiddag kunnen jullie na de rondleiding gaan zwemmenbij de Meerval in Wijchen. De kosten van het zwemfeestje bedragen €16,35, dit is inclusief entree, friet, snack, een ijsje en opbeperkt ranja!

Voor €1,50 per persoon kan een rondleiding uitbereid worden met een goodiebag.

Feestje boeken of nog vragen? Neem gerust contact met ons op via juniors@nec-nijmegen.nl

N.E.C. FEESTJE BOEKEN