Gratis naar N.E.C. - FC Eindhoven, geannuleerd..

Gratis naar N.E.C. - FC Eindhoven, geannuleerd..

Helaas gaat de onderstaande activiteit niet meer door. Ivm de coronamaatregelen is er voorlopig (sowieso de komende 3 weken) geen publiek meer welkom bij thuiswedstrijden.

Wil jij gratis naar een wedstrijd van N.E.C.? Dat kan! Voor de wedstrijd van N.E.C. tegen FC Eindhoven op zaterdag 3 oktober 2020, 16.30 uur, is speciaal voor leden van N.E.C. Junior het bezoekersvak gereserveerd. In het bezoekersvak zullen begeleiders vanuit N.E.C. Juniors aanwezig zijn, daarnaast is dit vak aan de zijkanten volledig afgeschermd en daarmee helemaal kindvriendelijk en corona-proof. 

Ouders kunnen de kinderen vanaf 15:30 via een kiss and ride via de bussluis bij het bezoekersvak afzetten (zie bovenstaande afbeelding). Hier zullen de kinderen worden opgevangen door een begeleider en naar het vak gebracht worden. Na afloop van de wedstrijd, vanaf 18.15 uur, kunnen de kinderen hier ook weer worden opgehaald.  

Voor leden van N.E.C. Juniors is de wedstrijd gratis te bezoeken. Het is mogelijk om een vriend of vriendin van onder de 14 jaar mee te nemen, dit kost €10,-. Wanneer niet-leden lid worden voor €17,50 per seizoen kunnen ze de wedstrijd ook gratis bezoeken. Deze activiteit is alleen bedoeld voor kinderen onder de 14 jaar, helaas zijn ouders niet welkom.  

Ben je een N.E.C. Junior lid die in het bezit is van een seizoenkaart en heb je al kaarten ontvangen voor deze wedstrijd, dan is het voor jou mogelijk om een vriend of vriendin van onder de 14 jaar gratis mee te nemen naar de wedstrijd. Geef dan aan in de aanmeld mail welke plaats jij hebt gekregen voor deze wedstrijd.  

Aanmelden kan door je naam, lidnummer en of je iemand meeneemt te mailen naar juniors@nec-nijmegen.nl Na de aanmelding volgt er meer informatie en een bevestiging.