Juniors

Ga je met de Juniors bowlen bij Olround?

Ga je met de Juniors bowlen bij Olround?

Op woensdag 20 maart kunnen de Juniors een uur disco bowlen bij Olround. Alle leden zijn welkom en kunnen vanaf 16.00 uur een uur bowlen en krijgen vervolgens nog een smakelijke afsluiting in de vorm van een patatje, snack én een drankje. Voor een bedrag van slechts €7,50 kun je je hier al voor opgeven. Indien je graag met vriendjes of vriendinnetjes wilt komen en op één baan wilt bowlen (maximaal zes kinderen per baan) raden we het aan om je gezamenlijk op te geven.

Opgeven kan bij de receptie van het Goffertstadion of online via: https://bit.ly/2TehPPI. Mocht het niet lukken om tickets te bestellen kunt u altijd nog even mailen naar juniors@nec-nijmegen.nl.

Word gratis lid van de Juniors

Wil jij vaker naar toffe activiteiten van de Juniors? Momenteel kan je je tot augustus gratis aanmelden en heb je de mogelijkheid om vele gratis (of tegen een kleine betaling) activiteiten te bezoeken. Opgeven voor de Juniors kan door een mail te sturen naar bovengenoemd emailadres. Naast het bowlen staan onder andere het bezoeken van de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, het discozwemmen bij de Meerval in Wijchen, Strong Viking Bikkeldag en een gratis toegangsbewijs bij JumpSquare nog op de rol. Dus geef je snel gratis op!