Juniors

Zwemmen in het Heijderbos

Zwemmen in het Heijderbos

Alle leden van zowel N.E.C. Juniors als N.E.C. Squad kunnen op woensdag 14 november vanaf 13.00 uur voor slechts €1,- zwemmen in Aqua Mundo in Heijderbos. Vriendjes, familie, papa en mama kunnen uiteraard ook mee, zij betalen €11,95 (normale prijs is €14,50 en €17,95). Op deze woensdagen kun zwemmen, glijden en spetteren tot 21.00 uur. 

Kaarten kun je kopen via www.nec-juniors.nl. De gekocht e-tickets krijg je naar je opgegeven mailadres toegestuurd en dienen op de dag zelf te worden omgewisseld bij de receptie van het Heijderbos. Het omruilen van de verstuurde e-tickets kan op de dag zelf vanaf 12.30 uur.

Bij het omruilen zul je ook kortingsbonnen krijgen voor de horeca aanbieding: Kinderbox met friet, snack (kroket/frikandel/kaassoufflé) en een beker ranja voor slechts €4,-. Wanneer je uiteindelijk de echte entreebewijzen hebt gekregen kunnen de geweldige zwemuurtjes beginnen!

Mocht je online geen kaarten kunnen kopen? Dan zijn deze ook te bestellen door een mailtje te sturen naar juniors@nec-nijmegen.nl.