Juniors

Strong Viking Bikkeldag 2019

Strong Viking Bikkeldag 2019

Afgelopen woensdag werd de jaarlijkse Bikkeldag weer gehouden en wat was het gezellig!! Omdat we dit jaar een nieuwe hoofdsponsor hebben zal de Bikkeldag vanaf nu Strong Viking Bikkeldag heten! Met veel verschillende leuke spellen, de spelers van N.E.C., Jochem van Gelder en natuurlijk Bikkel hebben we er samen een toffe dag van gemaakt.

Om 15:30 heeft Jochem de Strong Viking Bikkeldag geopend. Na het oefenen van de Hakka van de Strong Viking samen met de spelers werd Bikkel erbij geroepen. Dit jaar kwam hij van het dak af met allemaal confetti kanonnen. Ook Bikkel heeft de Hakka geleerd van Strong Viking en zo kon de dag echt van start gaan!

De kinderen werden in verschillende groepen gedeeld samen met 1 student van het ROC en 1 speler van N.E.C. Met de groep gingen ze samen een parcour af van verschillende spellen. Zo stond er een gave stormbaan, een mega groot voetbaldartspel en een spannend parcour van de Strong Viking. Jochem stelde tussendoor vragen aan de spelers en gaf live feedback van de spellen.  Na het laatste eindsein van Strong Viking verzamelde alle kinderen weer op het veld voor bij Jochem en Bikkel. De kinderen konden een tekening maken en geven aan Jochem, degene met de mooiste tekeningen hebben kaartjes gekregen voor de Strong Viking Family Run. Een aantal kinderen met leuke vragen voor de spelers mogen volgend jaar mee het veld op lopen als N.E.C. natuurlijk weer in de eredivisie speelt!  Na deze leuke afsluiting was het nog tijd om foto’s te maken met de spelers en om handtekeningen te vragen. Hierna gingen alle kinderen naar huis met een goed gevulde goodybag!

De gehele dag was super en de kinderen hebben genoten. Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer terug te zien !!!

Graag willen wij ook nog de volgende partijen bedanken voor hun medewerking :

- Strong Viking

- Albert Heijn

- Sligro

- Axitraxi

- Bakker Bart

- Mascotte Bikkel

- N.E.C. Juniors-ambassadeur Jochem van Gelder

- De spelers van N.E.C.

- Recreatie en toerisme ROC Nijmegen

- De vrijwilligers van N.E.C. Juniors

- Schaap Events

Voor foto’s klik hier: https://photos.app.goo.gl/LMfvRpM4zmaCUbQh8