Sinterklaas op bezoek in De Goffert

Sinterklaas op bezoek in De Goffert

🎤 Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht... 🎤. Ruim 120 kinderen genoten afgelopen woensdag van een meer dan geslaagd Sinterklaasfeest in De Goffert.  

Vanaf 15:00 uur was het stadion geopend voor al onze N.E.C. Juniors leden. Bij de hoofdingang stonden diverse pieten én onze eigen spelersmascotte Bikkel klaar om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het programma startte om 15:30 uur in de Jupiler Lounge van het N.E.C. Stadion. Na een glaasje ranja voor de kids en een kop koffie voor de ouders ging de show van start. Al snel bleek dat er iets goed mis was voor de pieten. Er was namelijk een groot probleem: één van de pieten was zijn pruik en pietenhoed kwijtgeraakt, iets waar Sinterklaas absoluut niets van mocht weten. In een poging om dit probleem op te lossen, probeerden de pieten andere pruiken als tijdelijke oplossing.

Na meerdere mislukte pogingen bleek het allemaal te laat. Sinterklaas maakte zijn opwachting en begroette alle kinderen in de zaal. Eenmaal op het podium mochten er meerdere kinderen een liedje zingen. Zo werd onder meer 'Sinterklaas kapoentje' en 'Zie ginds komt de stoomboot' uit volle borst meegezongen.

Het probleem bleek later minder erg dan gedacht en alle pieten konden met een gerust hart het Sinterklaasfeest voortzetten. Na de show was er ruimte voor een foto met de Goedheiligman en kregen alle kinderen een speciaal cadeautje uitgereikt om thuis open te maken.

Al met al een zeer geslaagde dag, iedereen bedankt voor de aanwezigheid!