Sinterklaas en N.E.C. Juniors pakken uit in het Goffertstadion!

Sinterklaas en N.E.C. Juniors pakken uit in het Goffertstadion!

Woensdag 30 november was er hoog bezoek in het Goffertstadion met de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Naast de goedheiligman en zijn gezellige gevolg waren er ook meer dan 200 enthousiaste N.E.C. Juniors en ouders/verzorgers aanwezig die middag.

De allerkleinsten in de leeftijd 0 t/m 3 jaar werden door Sinterklaas, de pieten en natuurlijk Bikkel van harte welkom geheten in het stadion. Zij mochten een mooi cadeau in ontvangst nemen van de Sint en natuurlijk ook op de foto met de kindervriend.

In de tussentijd werd er boven in het stadion op de djembé al druk geoefend en gerepeteerd op een sinterklaaslied voor de goedheiligman. Nadat de allerkleinste supporters het pakketje in ontvangst hadden genomen, was het tijd voor de oudere kinderen om het sinterklaaslied ten gehore te brengen.

Als dank voor het mooie lied hadden Sinterklaas en de pieten voor ieder van hen een lekker snoepzakje meegenomen, met vanzelfsprekend een extra cadeautje. Ook zij mochten met Sint en de pieten op de foto, waarna de enthousiaste Juniors allemaal dik tevreden weer naar huis gingen.

Een piet liet voor vertrek al weten dat ze volgend jaar graag weer terugkeren naar Nijmegen, voor al die trouwe N.E.C.-supporters! Hopelijk tot dan!

We bedanken: Hema Wijchen, Robbert de echte Bakker, Schaap events, Djembe Agogo en uiteraard alle aanwezige vrijwilligers voor de hulp tijdens deze gezellige middag.