Activiteiten Juniors

N.E.C. Voetbaldagen groot succes!

N.E.C. Voetbaldagen groot succes!

Vorige week in de Herfstvakantie stonden de N.E.C. Voetbaldagen weer op het programma, op de maandag, dinsdag en woensdag waren en er een kleine 65 kinderen per dag aanwezig om de voetbalkwaliteiten te verhogen!

Samen met trainers van VADS werden de passes, lange ballen, crossballen en andere onderdelen verbeterd. Vanaf ’s ochtends 9.30 uur tot 16.00 uur werd er flink gerend, gevoetbald en gezweet. Met in de middag een geheel verzorgde lunch en verschillende tussendoortjes gedurende de dag werd ook de binnenkant voorzien van de vitamines, mineralen en andere voedingsbronnen 😊. Hiervoor danken wij de COOP voor het sponsoren van de etenswaren en Bakker Bart Broerstraat voor het sponsoren van het brood. Op alle dagen was het mogelijk om een rondleiding door het Goffertstadion te krijgen, om ook achter, normaal, gesloten deuren te kunnen kijken. Ook de training bekijken van N.E.C. 1 was enorm leuk, na afloop van de training namen de spelers de tijd voor een handtekening, foto en praatje (zie de afbeelding)!

De volgende N.E.C. Voetbaldagen staat gepland in de meivakantie op dinsdag, woensdag en donderdag, 27+28+29 april. Je kunt je hiervoor nu al opgeven! De N.E.C. Voetbaldagen worden namelijk ieder jaar drukker en er is plaats voor maximaal 70 kinderen, dus geef je nu al op!