Juniors

Meld je nu aan voor de N.E.C. Voetbaldagen!

Meld je nu aan voor de N.E.C. Voetbaldagen!

De herfstvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je weer kunt aanmelden voor de N.E.C. Voetbaldagen! De Voetbaldagen zijn gepland op 25, 26 en 27 oktober. Je kunt je aanmelden voor één of meerdere dagen.

Ervaren trainers van FC Master Profs (www.masterprofs.nl) gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. De N.E.C. voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes van elk niveau. Ben je tussen de 6 - 12 jaar? Dan ben je van harte welkom op de voetbaldagen. Daarnaast krijg je onder andere een rondleiding door het Goffertstadion én ontvang jij twee kaarten voor een wedstrijd van N.E.C., zodra het mogelijk is een wedstrijd te bezoeken.

Er zijn tijdens de N.E.C. Voetbaldagen tevens scouts van N.E.C. aanwezig!


Er zijn per dag 70 plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Iedere deelnemer krijgt een N.E.C.-kledingpakket, bestaande uit; shirtje, broekje en sokken. Daarnaast zorgen wij tijdens de dagen voor een heerlijke lunch en tussendoor voldoende gezonde snacks en drinken.

Wat zit in het programma?


- De N.E.C. Voetbaldagen vinden plaats op De Eendracht, het sportcomplex naast het Goffertstadion.
- Scout van de N.E.C. Voetbalacademie zijn elke dag aanwezig
- Tijd van 9.00 - 16.00 uur.
- Trainingen door ervaren trainers.
- Geheel verzorgde lunch en tussendoortjes.
- Rondleiding door het Goffertstadion.
- Training bekijken selectie.
- Leuke voetbalspelletjes.
- Ruimte voor wat afleiding tijdens het voetballen met Axitraxi
- 2 kaarten voor een wedstrijd van N.E.C. (zodra dit mogelijk is)
- Nog veel meer...

De kosten voor de voetbaldagen

De N.E.C. Voetbaldagen vinden plaats op maandag, dinsdag en woensdag. Het is mogelijk om je voor één, twee of drie dagen in te schrijven. De kosten voor de voetbaldagen vind je in het schema hieronder.

Aantal dagen Prijs Juniorsleden Prijs niet-leden
1 dag € 60,- €75,-
2 dagen € 110,- €125,-
3 dagen € 145,- €160,-

Partnerverenigingen van N.E.C. zijn: AWC Wijchen, Berghem Sport, Beuningse Boys, Blauw Geel '38, s.v. Blauw-Wit, RKSV Brakkenstein, BVC'12, DIO'30, DVOL, EGS'20, SV Heumen, HVCH, Leones, FC Lienden, S.V. Nijmegen, Olympia'18, Oranje Blauw, OSC Oosterhout, v.v. Ewijk, s.v. Juliana, Overasseltse Boys, Quick 1888, Union, v.v. Trekvogels, WVW Weurt en Sportclub Woezik.

Indien jij lid bent van één van bovenstaande clubs, sponsor jij ook jouw club. Bij een aanmelding voor één trainingsdag ontvangt jouw amateurvereniging €5,-, bij twee trainingsdagen € 10,- en bij drie trainingsdagen €15,-.

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in middels onderstaand invulformulier!

Aanmelden voor de N.E.C. Voetbaldagen

We willen je graag vragen, na het opgeven, het daarbij behorende bedrag over te maken naar rekeningnummer NL38RABO0119411997 onder vermelding van ‘N.E.C. voetbaldagen - naam deelnemer - de dagen waarop je komt‘. Bijvoorbeeld: "N.E.C. voebaldagen - Ole Romeny - maandag+dinsdag". Hierna ontvangt u via de mail een bevestiging.

* Foto's van de N.E.C. Voetbaldagen zijn terug te vinden op de Facebookpagina van FC Peuter Profs
* We bedanken de volgende bedrijven en organisaties voor hun betrokkenheid bij de N.E.C. Voetbaldagen:
FC Peuter Profs en COOP.