Juniors

Meld je aan voor de N.E.C. Voetbaldagen in de herfstvakantie

Meld je aan voor de N.E.C. Voetbaldagen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie (maandag 14 oktober, dinsdag 15 oktober en woensdag 16 oktober 2019) staan in en rondom het Goffertstadion de N.E.C. voetbaldagen weer op het programma. Droom jij er ook van om te leven als een profvoetballer? Grijp dan nu je kans!

Ervaren trainers, waaronder ook oud N.E.C.-spelers, gaan aan de slag om van jou een nóg betere voetballer te maken. Wie weet word je wel gescout door N.E.C.! De N.E.C. voetbaldagen zijn voor jongens en meisjes en voor elk niveau. Ben je tussen de 6 - 12 jaar? Dan ben je van harte welkom op de voetbaldagen in oktober. Daarnaast krijg je een rondleiding door het Goffertstadion én ontvang jij twee tickets voor de wedstrijd N.E.C. - Jong PSV!

We hebben wel maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er op tijd bij! Iedere deelnemer krijgt een N.E.C.-kledingpakket, bestaande uit; shirtje, broekje en sokken. Daarnaast zorgen wij tijdens de dagen voor een heerlijke lunch en tussendoor voldoende gezonde snacks en drinken.

Wat zit in het programma?  • Leven als een prof van 9u tot 16u (kinderen kunnen tot 17u bij ons blijven);


  • Trainingen door professionele trainers;


  • Geheel verzorgde lunch;


  • Rondleiding door stadion van N.E.C.;


  • Persconferentie met N.E.C.-speler(s) en/of trainer;


  • De N.E.C.-voetbalquiz;


  • Leuke voetbalspelletjes;


  • Training bekijken van het echte N.E.C.;


  • En nog veel meer N.E.C.-plezier!


De kosten voor de voetbaldagen

De N.E.C. Voetbaldagen vinden plaats op maandag, dinsdag en de woensdag. Het is mogelijk om je voor één, twee of drie dagen in te schrijven. De kosten voor de voetbaldagen vind je in het schema hieronder.

Aantal dagen Prijs Juniorsleden Prijs niet-leden
1 dag € 60,- €75,-
2 dagen € 110,- €125,-
3 dagen € 145,- €160,-

Aanmelden

Wil jij leven als een profvoetballer van N.E.C.? Schrijf je dan snel in!

Aanmelden voor de N.E.C. Voetbaldagen

We willen je graag vragen, na het opgeven, het daarbij behorende bedrag over te maken naar rekeningnummer NL38RABO0119411997 onder vermelding van ‘N.E.C. voetbaldagen - naam deelnemer - de dagen waarop je komt‘. Bijvoorbeeld: "N.E.C. voebaldagen - Ole Romeny - maandag + dinsdag". Hierna ontvangt u via de mail een bevestiging.