Juniors

KION langere tijd verbonden aan N.E.C.

KION langere tijd verbonden aan N.E.C.

N.E.C. en KION blijven aan elkaar verbonden. Afgelopen week tekenden beide partijen een verlenging van het sponsorcontract, waardoor KION ook het komende seizoen op de shirts van de spelersmascottes prijkt en betrokken is bij de activiteiten van de N.E.C. Juniors.

KION is al vanaf het seizoen 2012-2013 betrokken als sponsor bij N.E.C. Naast dat KION shirtsponsor is van de spelersmascottes worden er gedurende het gehele voetbalseizoen activiteiten georganiseerd voor de kinderen op de BSO van KION. Op die manier hebben honderden kinderen per seizoen een leuke dag bij N.E.C. middels activiteiten als clinics, rondleidingen, spelen op klimtoestellen en nog veel meer.

Pim van der Hulst, verantwoordelijk voor de kidsclubs van N.E.C., over de verlenging van KION: “KION is al jarenlang betrokken bij N.E.C. en een zeer loyale sponsor. We zijn dan ook heel blij dat we er wederom een jaar aan kunnen vastplakken en samen activiteiten voor onze Juniors kunnen organiseren. In deze voor iedereen lastige tijd is het te prijzen dat een sponsor als KION verlengt en dat wij de kinderen ook het komende seizoen weer kunnen ontvangen!”