Juniors

Het N.E.C. Voetbalfeestje

Het N.E.C. Voetbalfeestje

Ben jij binnenkort jarig of ben je net jarig geweest en wil jij dit graag op een onvergetelijke manier vieren? Stel dan samen met N.E.C. je eigen kinderfeestje samen! Wij bieden een breed keuzemenu aan om jouw feestervaring zo compleet mogelijk te maken. Wij verzorgen onder andere een rondleiding door het mooie Goffertstadion en bieden elk kind de mogelijkheid om op een sportieve en leuke manier het verjaardagsfeest te vieren!

Zo krijg je onder andere een professionele clinic die wordt georganiseerd op de velden van Quick. Bij genoeg ruimte krijgen de kinderen zelfs de kans om te sporten op het officiële sportcomplex van N.E.C.: de Eendracht! Ook kan er een gymzaal gehuurd, direct naast de velden van Quick. Na het sporten is een welverdiende maaltijd natuurlijk op zijn plek. Zo kunnen de kinderen lekker genieten van een frietje en een snack en deze wegspoelen met een lekker glaasje fris. Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een verjaardagstaart. Wij verzorgen, in samenwerking met de lokale bakker, een overheerlijke taart voor de jarige job en zijn of haar vrienden en/of vriendinnen. Ben jij al net zo enthousiast als wij? Kom dan gezellig jouw verjaardag vieren bij N.E.C.! 

Stel hieronder jouw kinderfeestje samen!  

  • Rondleiding in het Goffertstadion inclusief een cadeautje voor de jarige. Daarnaast een drankje en iets lekker voor iedereen. (€7,50 p.p.)
  • Friet, snack en een glaasje fris. (€6,95 p.p.)
  • Slagroomtaart van de bakker. (€16,-)
  • Clinic (vanaf 2 jaar) voor maximaal 12 kinderen georganiseerd op de velden van Quick (Dennenstraat) of bij de ruimte op de velden van de Eendracht (naast het Goffertstadion). (€100,-)
  • Clinic in de gymzaal bij de velden van Quick (Dennenstraat). (€27,50)

Wil jij een verjaardag vieren bij N.E.C.? Stuur dan een mail naar juniors@nec-nijmegen.nl