Juniors

GEANNULEERD - Meld je nu aan voor de Kidsfandag in de herfstvakantie!

GEANNULEERD - Meld je nu aan voor de Kidsfandag in de herfstvakantie!

Vanwege de aangescherpte maatregelen omtrent het Coronavirus is de Kidsfandag gecanceld.

Op 22 oktober staat er een Kidsfandag op het programma, speciaal voor de leden van de N.E.C. Juniors. Deze middag zal bestaan uit een middag vol leuke activiteiten en plezier. Zo krijg jij een voetbalclinic bij N.E.C., kun je je uitleven op de verschillende attracties van Axitraxi, is er een goochelshow en testen we jouw ritme voor muziek. Meld je nu snel aan!

Het programma start om 11.00 uur en eindigt rond de klok van 15.00 uur. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de kinderen tussen 10.30 uur en 11.00 uur worden afgezet op de parkeerplaats bij de rechterpoort voor het Goffertstadion. Hier worden de kinderen opgevangen door de begeleiders van de N.E.C. Juniors. Na afloop is dit tevens de plek waar de kinderen weer kunnen worden opgehaald.

De Kidsfandag is gratis te bezoeken voor leden van de N.E.C. Juniors. Het is daarnaast mogelijk om een vriend of vriendin mee te nemen die geen lid is, de kosten hiervoor bedragen in dat geval €10,-. Ook is het natuurlijk mogelijk om lid te worden van de N.E.C. Juniors, dit kost €17,50 per seizoen. Uiteraard kun je dan kosteloos deelnemen aan de Kidsfandag. De Kidsfandag is uitsluitend bedoeld voor kinderen van 14 jaar of jonger, ouders of begeleiders zijn helaas niet welkom.

Er is deze dag plaats voor maximaal 250 deelnemers.

Aanmelden kan door je naam en lidnummer door te geven per mail (juniors@nec-nijmegen.nl). Indien je een vriend of vriendin mee wilt nemen naar de Kinderfandag kan dit in dezelfde mail gecommuniceerd worden.