Juniors

Doe mee met de N.E.C. Bikkeljacht

Doe mee met de N.E.C. Bikkeljacht

Dag N.E.C. Juniors en alle andere kinderen,

Door de coronamaatregelen zitten we nu al een tijdje thuis. Dat is misschien niet zo leuk maar wel goed voor je gezondheid en voor de gezondheid van anderen.

Omdat het toch fijn is om af en toe een frisse neus te halen en een wandelingetje te maken, kun je vanaf vandaag op 'Bikkeljacht'. Elke week zijn er in een wijk in Nijmegen zes Bikkelknuffels voor de ramen van huizen te vinden. De bedoeling is dat je de Bikkelknuffels zoekt en het huisnummer waar Bikkel zich bevindt opschrijft. Tel deze zes huisnummers bij elkaar op en mail dit getal o.v.v. Bikkeljacht naar juniors@nec-nijmegen.nl. Onder de goede inzendingen verloten we leuke prijzen, met als eerste prijs: een N.E.C.-thuisshirt met alle handtekeningen van de selectiespelers. Om je het een klein beetje makkelijker te maken krijg je van ons de straten waar de Bikkelknuffels te vinden zijn.

Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling om in grote groepen de Bikkelknuffels te gaan zoeken en ook bij deze Bikkeljacht geldt de regel van anderhalve meter afstand houden. Staan de Bikkelknuffels in een wijk die niet bij jou in de buurt is; niet getreurd! Volgende week zijn ze weer in een andere wijk te vinden die wellicht dichter in de buurt van jouw huis is.

Heel veel succes met zoeken!

Bikkel

Alle Bikkeljachten zijn inmiddels georganiseerd

Overzicht winnaars

Winnaar week 1, Leff - Het Willemskwartier


Winnaar week 2, Daley - Hatert

Winnaar week 3, Rowin - Beuningen


Winnaar week 4, Pieter - Neerbosch-Oost